reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A wy brałyście coś jeszcze przed starankami?

Siemandero ;-)
Spytaj lepiej czego nie brałyśmy :-) Przed starankami ja brałam kwas i luteine pod język.
Ja zaszłam co prawda w 2 cyklu, ale jak nie zaszłam po pierwszym to dostałam tak do głowy,ze żarłam castangus czy coś takiego i oeparol femina oczywiście sama sobie to zaleciłam ;-) Już w ciąży brałam magnez w ilości maxi bo miałam rwę kulszową od 3 miesiąca, od 5 dostałam witaminki maturella czy jakoś tak.

reklama
Słyszałam właśnie mnóstwo opinii o tym, że jeśli kobieta za bardzo się stara to akurat jak na złość nic z tego nie wychodzi. A jeśli się wyluzuje to za pierwszym, drugim cyklem się udaje. Podejrzewam, że to stres nas blokuje :-) Dlatego postaram się od początku wyluzować, choć nie wiem czy mi się to uda. Po prostu mam fioła na punkcie dzieci i tak szczerze powiedziawszy, to nawet się cieszę z tego, że staranka rozpoczną się wcześniej. Choć z drugiej strony jestem przerażona, pewnie jak każda kobieta starająca się po raz pierwszy :-)

Fifka dlatego ja kasuje jakies zdj i zaproponowalam na wystaranych zeby dodawac tam fotki bo tak wiekszosc stałych forumowiczek jest tam z nami

sorki na watku kameralne mi chodziło

Ostatnia edycja:
Pati no na własniej skórze odczułam co to znaczy się nakręcić i wyluzować... :-D

Kwiatuszku przeczytałam twojego posta 3 razy i nic a nic nie zrozumiałam XD Żeby dodawać na wystaranych zdjęcia a nie tu? A co za różnica... później jak wyszukujesz czegoś w google to w grafice i tak wyskakują nasze zdjecia dodawane tu i tam... dlatego lepiej w ogóle pokazywać i usuwać...

Atan a ty jakie masz hasło??

Fifka: I właśnie dlatego poproszę moją drugą połowę, żeby mnie zdzieliła w łeb (oczywiście w przenośni) jak tylko zacznę się za bardzo nakręcać :-D ot tak dla opamiętania się :-) zawsze to na jakiś czas pomoże (przynajmniej mam taką nadzieję :-D)

Kwiatuszku chodzi ci o coś w stylu naszych Kameralnych tak? No to można w profilu założyć album do którego mają dostęp tylko "koleżanki" zaproszone. :tak: Fasolka tak ma!

Pati może nie tak brutalnie... :-D Faceci troszkę inaczej przechodzą ten okres starań... ich - w większości - nasze nakręcanie się po prostu denerwuje... To my jak będzie trzeba to wylejemy kubeł zimnej wody na głowę :-)

Trzymam was za słowo :-) mam nadzieję, że nie będzie musiało do tego dojść, ale nigdy nie wiadomo :) mój J jest niespotykanie spokojnym człowiekiem, więc myślę, że jakoś przeżyje okres przygotowań :-D

W każdym bądź razie życzę ci szybkiego zafasolkowania żebyś nie musiała sie przekonywać jak ciężko jest czekać... :tak:

A ja teraz zmykam do mojego bąbelka i będe oglądać Kuchenne Rewolucję! Dobranoc! :*

reklama
Do góry