reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dzień dobry, ja tylko tak na chwilkę bo muszę się zabierać za sprzątanie póki młody śpi
Miq gratuluję kochana, w końcu coś się ruszyło w tym nowym roku :-) życzę spokojnych 8 miesięcy i łagodnej ciąży :-) :*
Ael, Mineralna widzę, że chcica silniejsza od was... ale rozumie to bo u nas mineły 3 tygodnie zaledwie i ja już nie mogę wytrzymać ale jeszcze nie zaryzykuje bo szwy mi się całkiem nie rozpuściły... ale przynajmniej wiem, ze wszystko wróciło do normy bo w ciąży to kochaliśmy się chyba w sumie 10 razy moje libido spadło do zera
Miq gratuluję kochana, w końcu coś się ruszyło w tym nowym roku :-) życzę spokojnych 8 miesięcy i łagodnej ciąży :-) :*
Ael, Mineralna widzę, że chcica silniejsza od was... ale rozumie to bo u nas mineły 3 tygodnie zaledwie i ja już nie mogę wytrzymać ale jeszcze nie zaryzykuje bo szwy mi się całkiem nie rozpuściły... ale przynajmniej wiem, ze wszystko wróciło do normy bo w ciąży to kochaliśmy się chyba w sumie 10 razy moje libido spadło do zera
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Przyszłam na chwile, masakra jakaś mój zastępca mało tego, ze średniochwytny intelektualnie to jeszcze dezodorantu nie używa
Magd.a
Fifka wraca do domu dziś, mały ładnie przybiera na wadze, bilirubina spadła a ona na bb się wieczorem pojawi.
Ael na jakiś czas znika z forum,mówi,że musi odpocząć psychicznie jak będzie lepiej to wróci..
poprosiła,żeby przekazać info..
Ael na jakiś czas znika z forum,mówi,że musi odpocząć psychicznie jak będzie lepiej to wróci..
zafasolkujęodzaraz
Wszystko spoko, ale Ael mnie zaskoczyła? Jakoś negatywnie na nią wpływamy?Fifka wraca do domu dziś, mały ładnie przybiera na wadze, bilirubina spadła a ona na bb się wieczorem pojawi.
Bellka
sun na śluz szczerze mówiąc uwagi nie zwracałam, dopiero od kilku dni mam go bardzo dużo
A czułam się tak jak na @ tylko zaczeło się to wczesniej niż zwykle. Jajniki bolały mnie już od owulacji, piersi też delikatnie. Więc podejrzewałam od samego początku że się udało :-)
A czułam się tak jak na @ tylko zaczeło się to wczesniej niż zwykle. Jajniki bolały mnie już od owulacji, piersi też delikatnie. Więc podejrzewałam od samego początku że się udało :-)
reklama
Podziel się: