reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry, ja tylko tak na chwilkę bo muszę się zabierać za sprzątanie póki młody śpi :-p

Miq gratuluję kochana, w końcu coś się ruszyło w tym nowym roku :-) życzę spokojnych 8 miesięcy i łagodnej ciąży :-) :*

Ael, Mineralna widzę, że chcica silniejsza od was... ale rozumie to bo u nas mineły 3 tygodnie zaledwie i ja już nie mogę wytrzymać :-D ale jeszcze nie zaryzykuje bo szwy mi się całkiem nie rozpuściły... ale przynajmniej wiem, ze wszystko wróciło do normy bo w ciąży to kochaliśmy się chyba w sumie 10 razy :eek: moje libido spadło do zera

Mig, Bellka a wy w tym m-c w którym zaszłyście w ciąże miałyście jakiś inny śluz niż zwykle przed terminem spodziewanej @ ???? I czy czułyście się normalnie jak na @ ????

Fifka wraca do domu dziś, mały ładnie przybiera na wadze, bilirubina spadła a ona na bb się wieczorem pojawi.
Ael na jakiś czas znika z forum,mówi,że musi odpocząć psychicznie jak będzie lepiej to wróci..

poprosiła,żeby przekazać info..

Fifka wraca do domu dziś, mały ładnie przybiera na wadze, bilirubina spadła a ona na bb się wieczorem pojawi.
Ael na jakiś czas znika z forum,mówi,że musi odpocząć psychicznie jak będzie lepiej to wróci..

poprosiła,żeby przekazać info..
Wszystko spoko, ale Ael mnie zaskoczyła? Jakoś negatywnie na nią wpływamy?

sun na śluz szczerze mówiąc uwagi nie zwracałam, dopiero od kilku dni mam go bardzo dużo:zawstydzona/y:
A czułam się tak jak na @ tylko zaczeło się to wczesniej niż zwykle. Jajniki bolały mnie już od owulacji, piersi też delikatnie. Więc podejrzewałam od samego początku że się udało :-)

reklama
Do góry