reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej dziewczyny witam się i nie wiem czy nadrobię czy nie, cos się wydarzyło ???
Ja wczoraj byłam na 3 godziny w pracy i porządkowałam papiery, foldery na kompie potem zakupy - kupiłam sobie torebke przy okzaji a potem źle się czułam brzuch myślałam że mi pęknie i bolało mnie podbrzusze, zażyłam nospę, magnez i po jakims czasie czułam sie lepiej .
Do tego jeszcze mam biegunke od jkiegoś półtora tygodnia.

fasolka: tak dokładnie to nie pamiętam ale wydaje mi się ze jakieś 5 dni, a co juz dostałaś czy długo czekasz?

no jakoś chyba nadrobiłam
neciuszka: ciasta wyszły przepięknie, a co to za pierwsze ciacho jakieś jakbłka w budyniu bo nie moge dobrze dojrzeć, a mam na nie chęć mniam :-)
donia: GRATULACJE ciesze się ze jesteś już po i czekam na fotkę twojej Amelci :-D

olcia
: na krewetki przpis dawała fifka, no i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
7&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
żebyś dostała umowe na stałe powodzenia
miq:no wreszcie fasolka, wielkiw gratulacje z całego serca, teraz pozostaje ci życzyć przyjemnych i zdrowych 9 miesięcy :tak:

miia: no powodzenia na egzaminach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oby same piątki była
fasolka:a jakie miałaś badania robione ???

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :biggrin2:

Ojj dzień w łóżku i całodniowego odpoczynku pomógł i czuję się jak nowo narodzona :-D

Miq WIELKIE GRATULACJE! Porządne 2 grube krechy :tak: To teraz życzę spokojnych 8 miesięcy
biggrin.gif
Ładnie nowy rok się zaczął i teraz polecą fasolki u staraczek! Hurra :biggrin2:

Milia ja robiłam Pana Cotte tą z torebki wczoraj.. Ja zawsze ten deser robie normalnie z przepisu włoskiego ale z mężem się pokusiliśmy na to :tak: dosyć dobre jest, takie słodkie więc mogę polecić

Pyscek Witaj :*
Fasolka uciekaj na L4, oderwiesz się w końcu od pracy i odpoczniesz! ;-) a ten cały lamus jakoś sobie poradzi hihi

Netka powodzenia na wizycie :*

A wiesz, wczoraj zapomniałam Ci napisać, ale te krechy to bardzo mocne :-)
Ale to dobrze, znaczy że dzieciątko silne :-)

to mnie trochę uspokaja, musi byc silne jak mamusia, dziewczyny jak sobie radzić z przeziębieniem i katarem w ciąży?
Belcia tak 21.012 miałam ostatni @ potem wzięłam kilka tabletek costangusa (niepokalanek) i była przyspieszona owulacja 07.01

miq: ja jak byłam przeziębiona to czosnek do wszystkiego dawałam, piłam sok z malin, nogi w soli moczyłam, na katar miałam przepisane krople do nosa, rutinoskorbin brałam , no i leżeć i wygrzewać się, a no i fasolka podała mi takie krople do inhalacji to robiłam sobie

Kochane przepraszam, ale nie będę dziś na forum... mam lekkiego doła a nie chce zaśmiecać forum negatywną energią ...
a specjalnie dla Natkusi :-D - tak jak obiecałam uśmiech każdego dnia ...
może zajrzę wieczorem jak mi przejdzie,a jeśli nie to jutro ...
Buziaki :* Udanego Wam dzionka życzę .

reklama
mig to moja fasolka jest 2 dni młodsza :-D
Ja się dziś obudziłam z bólem gardła, mam nadzieję że nie rozwinie się to w coś poważniejszego

Do góry