reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wróciłam ze szkolenia ...:p, chyba nie pisałam , że znalazłam prace :D ale na razie tylko umowa zlecenie od pn do pt 17-21 :p

Teścior kupiony czeka na rano... :p

Atanku przecież jakby nie było już niebawem będziesz rodziła !:D

Ael Ty masz lenia i o telefonach zapominasz a tu strach wszystkich obleciał !:p

reklama
Ael ładnie to tak mnie olać?? :wściekła/y: mam nadzieję, że mimo wszystko kiedyś mi odpowiesz na pytanie zadane wcześniej :-p

A ja chciałam się pochwalić, ze dzisiaj zaraz po nakarmieniu Bartusia zostawiłam go z tatusiem i pojechałam na zakupy :-) kupiłam sobie bluzeczkę i sukienkę taką dzianinową w reserved - nie mogłam się oprzeć :-) wróciłam oczywiście do domku z idealnym humorem :-p
A teraz uciekam bo będziemy oglądać z mężusiem film, który ściągnął!
Dobranoc, miłej nocy :*

ja chetnie obejrzę nawet reklamy tylko mi dekoder nie działa a naziemnej telewizji niemam wiec nic nie polece bo niedziała telewizja juz od huhu niepamietam chyba pazdziernika ;-)

gratuluje oolcia !!

ma ktos kontakt do lovki ? bo dawno jej nie bylo ;-(a ja mam stary numer tylko ttelefonu nie wazny;-(

Ostatnia edycja:
Ael Ty masz lenia i o telefonach zapominasz a tu strach wszystkich obleciał !:p

No jak mam lenia to zapominam o telefonach hihi :laugh2::laugh2::laugh2:

Ael ładnie to tak mnie olać?? :wściekła/y: mam nadzieję, że mimo wszystko kiedyś mi odpowiesz na pytanie zadane wcześniej :-p

A ja chciałam się pochwalić, ze dzisiaj zaraz po nakarmieniu Bartusia zostawiłam go z tatusiem i pojechałam na zakupy :-) kupiłam sobie bluzeczkę i sukienkę taką dzianinową w reserved - nie mogłam się oprzeć :-) wróciłam oczywiście do domku z idealnym humorem :-p
A teraz uciekam bo będziemy oglądać z mężusiem film, który ściągnął!
Dobranoc, miłej nocy :*

Jakie pytanie? Ja nie olałam! Co za pytanie bo lenia mam i szukać nie chce mi się szukać XD
A tatusiowi gratulacje, dzielny na pewno z młodym był :-)

Atanku dziękuję .. teraz jeszcze tylko muszę przebrnąć przez sprawy związane z mieszkaniem i będę na prawdę mega szczęśliwym człowiekiem :) Z czasem mam nadzieje przejść na normalny etat i umowę o pracę ale to jak zwolnią się miejsca:)

Ja niestety numeru do Lovki nie mam :(

ael magdalenka pytała o aparat co masz ;-)
cytuje :
Aelku Wiktorek jak zwykle zachwyca!! Ale mój małż nie daje mi spokoju i muszę zapytać jaki macie aparat fotograficzny bo jakość zdjęć jest piękna!
p.gif

Ostatnia edycja:
Atanku do Lovki stary nr ma końcówkę 415?

Magdalennko pytania nie zauważyłam. My mamy lustrzankę Olympus E-510, ale przy niej to trzeba narobić się w ustawieniach, bo wszystko ręcznie nie automat. My chcemy zakupić w tym roku aparat Fuji, mój brat robił zdjęcia na święta i jak na zwykły aparat cyfrowy zdjęcia były bardzo ładne.

reklama
ja lovki mam z koncowka 130
ide cos wszamac ;-) do lodowki ;-) bede potem ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry