reklama
smieszny bo zeszlym tygodniu wydawal sie wiekszy i w dol a teraz tak sie lekko w dol i sie wydaje mniejszy ;-) i pempek uciekl ;-) i to mnie bawi ;-)
Kochana bo jak mała coraz niżej schodzi do kanału rodnego to i brzusio opada. Opadnięcie brzucha to oznaka zbliżającego się porodu :-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
W ciąży to nie miałam ani razu takiego badania. Jak planowałam staranka to mnie tak molestował.Fasolka a kiedy miałaś pierwszy raz badanie podwozia w ciąży? Ja tak sobie myślę, że ja to mam tylko za każdym razem USG i żadne inne hmmm..
Atanek <cmokwpępolka>
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Aelku Wiktorek jak zwykle zachwyca!! Ale mój małż nie daje mi spokoju i muszę zapytać jaki macie aparat fotograficzny bo jakość zdjęć jest piękna!
ael ale tez widzisz ze opadł ? czy tylko mi sie zdaje ?
Kochanie zrobił się większy, delikatnie opadł, jeszcze nie tak właściwie. Opadł delikatnie z powodu ciężaru Amelki. Jest brzuszek po prostu większy a nie tam śmieszny :-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja też miałam USG co wizytę czyli co 3 tygodnie a badanie ginekologiczne miałam dwa razy... na dwóch ostatnich wizytach
reklama
Atanku...brzuszek juz naprawde opadl...widac to, szczegolnie wtedy jak patrze na te zdjecia co mi wyslalas mmskiem...jest roznica...:-) wyglada pieknie i Amelia juz sie szykuje do wyjscia...:-)
co tam dzis bedziecie ogladac w tv? jakies propozycje?
co tam dzis bedziecie ogladac w tv? jakies propozycje?
Podziel się: