reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Uwielbiam! Chociaż jak byłam w szpitalu w czerwcu to po tamtej burzy zwidziały mi się na jakiś miesiąc. Szpital w Oleśnicy ma kształt litery L, ja byłam na 3cim piętrze akurat w sali najbliżej budynku przyległego, także na wysokości mojego okna był dach drugiego budynku, a tak pełno anten i odgromników. I będąc pewnej nocy sama, siedzę po 22 oglądam sobie serial na lapie, okno mam otwarte bo fajne powietrze, coś mnie ruszyło by się obejrzeć w stronę okna. Autentycznie kilka sekund po tym jak odwróciłam głowę do okna piorun walnął z jakieś 20 metrów od mojego okna w jeden z odgromników na drugim dachu, słyszałam iskry i widziałam dokładnie jak piorun się zachowywał. To działo się w noc przed Bożym Ciałem. Następnego dnia przyjechali moi rodzice i mój tatko się ze mnie śmiał jak im o tym powiedziałam, bo sam meteorolog amator. Ale burzy miałam dojść i ja w piątek wychodziłam po południu była burza, w domu byłam sama, wyszłam na balkon, po czym się cofnęłam i zostawiłam tylko otwarte drzwi. No ale burze to ja lubię, jak grzmoty walą potężne w chmurach :-D

reklama
..tak sobie czytam o tych waszych staraniach i tak zazdroszczę :) zastanawiam się czy nie przyspieszyc naszych starań..nu ale chyba ważniejsze najpierw jest zrobienie badań..akurat mam (tak myślę) dni płodne i kusi nie powiem ;) NuvaRing odstawiłam w maju, jak na razie krwawienie nie jest do końca regularne. Obserwuję, mam nadzieję że za parę miesięcy coś się wykluje ;)

Ael Ty naprawdę jakaś czarownica jesteś, zaczarowałaś nam Fifkę i teraz biedula się męćzy, a Ty na spacerki, lodziki, pepsi, hmm ładnie to tak? :-D
Ale super że wizyta u gina się odbyła i wszystko ok.

Fifka Ty biedaku, nie wiem jak Ci pomóc. Kiedy robiłaś morfologię? Trzeba by było to sprawdzić, bo może masz już anemię.

A a`propos anemii, to szprycuję się witaminami dla kobiet w ciąży i czuję się FATALNIE :szok: rzygać mi się chce i muli. Muszę wydębić od lekarza receptę na jakieś żelazo w syropie, pytałam dizś w aptece, nawet coś mają ale na receptę.
AAA i wiecie co, bąbelki dwa mi dziś strzliły w brzuszku, czy to może byc maluszek? bo na bączka mi to nie wyglądało :-D wczoraj bardzo się martwiłam, że jeszcze nic nie czuję więc może maluch postanowił pocieszyć mamusię :)

A jutro będzie zdjęcie brzuszka :-D

Klari- Mam nadzieję, że badania wyjdą okej :-) i że wszystko będzie dobrze :-)

Dana- a mam konto na FB :-) a ile Twój piesek ma lat? :-D moja piesia to już elegancka starsza pani :-p ma 11 lat :-)

Ael- to super wiadomość! :-D może w końcu te mdłości odpuściły :-D

U mnie znów burza idzie ;-)

Ja lubie burze, ale pod warunkiem, że jestem w domu:-) Na dworze juz mi się tak nie podobają:-D Kilka lat temu złapała nas burza w drodze na Kasprowy Wierch. Byliśmy już prawie na szczycie. I ja z koleżanką, dwie wariatki, zamiast jak najszybciej wdrapać się na górę i schować w budynku, zatrzymałyśmy się i jak głupie wpatrywałyśmy się w grzmoty nad Giewontem. Coś niesamowitego:tak: Trochę przerażające, ale i fascynujące

Truskawcia to znajdź mnie tam:-) zaraz Ci wyślę moje dane na priv:-)
Mój piesek wczoraj skończył 11 miesięcy:-)

Ostatnia edycja:
Ael Ty naprawdę jakaś czarownica jesteś, zaczarowałaś nam Fifkę i teraz biedula się męćzy, a Ty na spacerki, lodziki, pepsi, hmm ładnie to tak? :-D
Ale super że wizyta u gina się odbyła i wszystko ok.

A a`propos anemii, to szprycuję się witaminami dla kobiet w ciąży i czuję się FATALNIE :szok: rzygać mi się chce i muli. Muszę wydębić od lekarza receptę na jakieś żelazo w syropie, pytałam dizś w aptece, nawet coś mają ale na receptę.
AAA i wiecie co, bąbelki dwa mi dziś strzliły w brzuszku, czy to może byc maluszek? bo na bączka mi to nie wyglądało :-D wczoraj bardzo się martwiłam, że jeszcze nic nie czuję więc może maluch postanowił pocieszyć mamusię :)

A jutro będzie zdjęcie brzuszka :-D

Eeeeej to ja jedna mam się męczyć do porodu?!?!?!? No wieeeeesz doniu, zero współczucia! Ja bym Ci współczucia biedaku przez te witaminy, ale nie teraz się wypchaj :p

p

[/SIZE] Ael- to super wiadomość! :-D może w końcu te mdłości odpuściły :-D

U mnie znów burza idzie ;-)

Mdłości są nadal chwilowa cisza teraz, bo znając życie jutro i tak wszystko wróci do normy :p

A ja lubie tylko zapach burzy :-D z kolei grzmoty i błyski mnie przerażają jak mojego pieska :-p obie się trzęsiemy ;-) ale fakt fascynujące jest :-)

Kari, Klari- mnie możesz wpisać na 1/2 września :-D z góry dziękuję :-*

Agus- witaj :-) a jakież to badania będziesz robić? :-)

Donia- wygląda na to, że i Ty kopniaczki poczułaś :-D (tak mi się wydaje, z tego co dziewczynki piszą) :-D Oooo dawaj foteczkę brzusia!!! :-D

Ael- wierzę, że już będziesz miała już spokój :-D <głaszcze> :-)

Dana- Oookej :-D dziękuję :-) zaraz będę Cię szukać :-D ooo to faktycznie Twój piesek młody jest :-D moja poczciwa psina w tym wieku to zeżarta mi łóżko :-D

Ael ale Ty już się przyzywczailaś :-p

nie, nie dziewczyny, serio to strasznie Wam współczuję tych dolegliwości, nie wyborażam sobie jak bym miała pracować i ogranąć chałupkę gdybym tak cierpiała

Truskawciu bardzo bym chciała, żeby te bąbelki były ruchami, to straaaasznie przyjemne i troszkę przypomina bączki :-)

reklama
Do góry