reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No i u mnie burza i deszcz się rozszalały ;-)

Donia- podpytaj dziewczyn to Ci powiedzą :-) bo ja pewności na pewno dać Ci nie mogę :-p

Dana – na to wygląda, że testujemy w tym samym czasie :-D aż się boję :-( :-p

U mnie już po burzy :) i nawet net jest :D szaaaaał

Truskawciu firma stoi na szwagra ale teraz to ja w sumie nią zarządzam a on czarną robotę wykonuje :D, ogólnie to agencja reklamowa. Zgodnie z obietnicą nadruk i śpioszki czy koszuleczka 20 - 25 zł moje drogie kobietki :)

Wogóle co dziś za dzień. Wystawiliśmy samochód do sprzedaży jakiś czas temu, dostajemy maila po angielsku dobra czytamy, z mieszanymi uczuciami odpisujemy. Przychodzi kolejny chce kupić i takie tam zabrać do UK jak by tam tańszych samochodów nie było, i jeszcze płatność paypalem, gość na drzewo niech spada bo to wszystko podejrzane jakieś

Małż wyspany, nakarmiony, zmolestowany i znów do pracy jedzie na noc :(

Neciuszka w UK większość ludzi płaci PayPalem :-) ale nie wiem właśnie co myśleć o tym,że z PL auto chce :-) może takie które tu nie jeździ hahaha :-) albo daliście taką niską cenę :-p

Aguś, jakie badania chcesz robić? Jak jesteście zdecydowani, to tylko gin i jazda :)

Donia, no to prawdopodobnie to :) jak się powtórzy będziesz mieć pewność :)

Ael, może akurat minie wszystko?

Truskawcia - badania krwi, pewnie na tarczyce, przeciwciała toksoplazmozy i wirusa cytomegalii, zobaczymy czy jeszcze coś, może gin coś zleci :-)

Aguś, moim zdaniem te badania i tak będziesz musiała robić w ciąży. Jak coś chcesz, to idź do gina, zrób cytologię i niech Ci powie, czy w środku jest w porządku i do dzieła

reklama
Do góry