reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuje to jakie najdziwniejsze miejsce do uprawiania milosci zaliczylas?

Ael, nie lubie Cie, a dziewczyny to sie z kazdej fasolki ciesza :-p

reklama
hhahha żartowałam nie mam takiej listy, ale możemy ułożyć :-)
odnośnie seksu w dziwnych jak dla nas miejscach nie żartowałam ;-)
tak taką listę trzeba ułożyć :) ech dziewczyny nawet nie wiecie jaką mam ochotę na takie małe co nieco w kuchni ale u nas to niemożliwe :( za dużo domowników. trzeba się w plener przenieść chyba ;)

Słuchajcie z szoku wyjść nie mogę, my tu tak liczymy staramy się a moja ciotunia znów jest w ciąży - po raz 6ty !!!

dziekuje za cieple przyjecie:-) staramy sie od marca 2010, po drodze mialam zbijana prolaktyne, ktora teraz kontroluje, mialam monitoring cyklu, pecherze mam ladnie rosna i pekaja, M ma dobre nasienie. czeka mnie w kolejnym cyklu HSG i czuje ze niedroznosc jest przyczyna naszyych dluugich staran

Słuchajcie z szoku wyjść nie mogę, my tu tak liczymy staramy się a moja ciotunia znów jest w ciąży - po raz 6ty !!!
jak dla mnie to przegięcie pały ;-)ale niektórzy mają potrzebę wielkiej familijiiiii

A może zwyczajnie stres i nastawianie się na Dzidzię Was blokuje? Kupiłam sobie dwie spódnice, bo spodni mam pełno, a spódnicę jedną, a do gina lepiej w spódnicy :)

-50% Ciążowa spódnica z panelem bawełna L 40 (1746105052) - Aukcje internetowe Allegro taką o. Śliwka i turkus :)
o matko piękna, cudowny ołóweczek :)
jak ja wreszcie będę miała brzusia to mam zamiar się zaje.biści ubierać, pod warunkiem, że nie spędzę 9 miesięcy w łóżku z zakazem poruszania się

Ostatnia edycja:
reklama
W ciąży kobieta to sex maszynka? :szok: To ja chyba w ciąży nie jestem... jak nam gin zabroniła współżyć to ja byłam szczęśliwa że mam wymówkę... nie wiem co się stało ale w ciązy libido mam na poziomie Zero.......

Myszenka! Witamy na forum! Ja o ciąże starałam się 11 miesięcy, a są tu dziewczyny które starają się jeszcze dłużej... Więc nie martw się, sama nie jesteś! Z nami szybko mija czas do II kreseczek :-p

Ciasta próbowałam... ALE ZAKALEC!! :-D Ta masa czekoladowa mi najbardziej smakuję z biszkoptem ;-) Ja nie mam daru do robienia ciast... za to ogólnie bardzo dobrze gotuję...

Do góry