reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

TO niesprawiedliwe, że niektórzy mogą i tak głupio korzystają. Bo co oni dadzą tym dzieciakom? Owszem, miłość... I przekonanie, że kobeita ma rozkładać nogi...

Staniki na razie noszę zwykłe, potem się zobaczy.. A spodnie u mnie na Tandecie są po 130 zł :szok:

reklama
tak sobie czasami mysle, ze juz wolalabym byc tak plodna jak czarnoziem, a nie czekac i czekac. ganianie po ginach, recepty, tony lekarstw:wściekła/y:

Myszeńko kochana napewno <przytul> zobaczysz tobie też się uda, my dopiero zaczęliśmy starania i nie wiem jak to u nas będzie dawniej miałam sporo problemów z tymi sprawami.

a ja w tych, rozmiar pierwszy z brzegu wzięłam
-30% Ciążowa sukienka gorsetowa NA WESELE 42 44 (1745958908) - Aukcje internetowe Allegro
SUKIENKA CIĄŻOWA DRAPOWANA........L.... KIARA (1740602402) - Aukcje internetowe Allegro
SUKIENKA CIĄŻOWA........S.... KIARA (1751992215) - Aukcje internetowe Allegro

TO niesprawiedliwe, że niektórzy mogą i tak głupio korzystają. Bo co oni dadzą tym dzieciakom? Owszem, miłość... I przekonanie, że kobeita ma rozkładać nogi...
ja często wspominam, że na jedno dziecko mnie stać a o drugim pomyślimy i czasem na mnie dziwnie patrzą i mówią, ze jestem materialistką
a moim zdaniem g. prawda wcale nie jestem, ale ja się cieszę że byłyśmy 2 i rodziców było stać nas wykształcić, posłać na naukę języków i zajęcia dodatkowe i ja tez bym nie chciał dziecku takich rzeczy odmawiać

Ostatnia edycja:
Śliczne te sukienki...
Znikam do Gminy naszej docelowej, potem na działke... Ech,...

Zafasolkuję z drugim łatwiej, bo już masz te grube rzeczy i ciuszki też :) Ale z nauką gorzej, to fakt :)

-30% Ciążowa sukienka gorsetowa NA WESELE 42 44 (1745958908) - Aukcje internetowe Allegro
SUKIENKA CIĄŻOWA DRAPOWANA........L.... KIARA (1740602402) - Aukcje internetowe Allegro

ja często wspominam, że na jedno dziecko mnie stać a o drugim pomyślimy i czasem na mnie dziwnie patrzą i mówią, ze jestem materialistką
a moim zdaniem g. prawda wcale nie jestem, ale ja się cieszę że byłyśmy 2 i rodziców było stać nas wykształcić, posłać na naukę języków i zajęcia dodatkowe i ja tez bym nie chciał dziecku takich rzeczy odmawiać

Te dwie ostatnie są cudowne :-) aż chce się w ciąży być :-)

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Że tak kolokwialnie powiem narobić dzieci to nie sztuka, trzeba je jeszcze wychować i zapewnić im jakąś przyszłość. Ja mam tylko brata, zresztą młodszego aż o 8 lat i moi rodzice myśleli podobnie.

a ja mam pytanie do zaciążonych ;-)

Macie ochote na coś do jedznia na co nigdy nie zwróciłybyście uwagii nie będąc w ciąży :-) i nie mam na myśli kombinacji śledzie+lody :-)

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Że tak kolokwialnie powiem narobić dzieci to nie sztuka, trzeba je jeszcze wychować i zapewnić im jakąś przyszłość. Ja mam tylko brata, zresztą młodszego aż o 8 lat i moi rodzice myśleli podobnie.
Ja mam tylko albo aż siostrę moją ukochaną - az mi się łza zakręciła pisząc siostra. Jestem rodzicom wdzięczna za wszystko co od nich otrzymałam i za to że zawsze mogę na nich liczyć. Ajjjj prawie się rozkleiłam :-)
a ja mam pytanie do zaciążonych ;-)

Macie ochote na coś do jedznia na co nigdy nie zwróciłybyście uwagii nie będąc w ciąży :biggrin2: i nie mam na myśli kombinacji śledzie+lody :biggrin2:
Ja dzisiaj obserwowałam koleżankę, króra zjadła surówke z kiszonej kapusty (chyba z kilogram ;-)) do tej pory kapusty raczej nie jadła, a już na bank nie w pracy, po czym wymieniła naczynia i zagryzła to plackiem z bitą śmietaną - sam widok mnie zemdlił

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam tylko albo aż siostrę moją ukochaną - az mi się łza zakręciła pisząc siostra. Jestem rodzicom wdzięczna za wszystko co od nich otrzymałam i za to że zawsze mogę na nich liczyć. Ajjjj prawie się rozkleiłam :-)
Teraz kiedy mój brat jest już pełnoletni jakoś super nam się rozmawia mimo takiej różnicy. Ach ja mam moich rodziców od święta przy sobie ale i tak zawsze można liczyć na nich mimo odległości. Nie rozklejaj się bo ja też zaraz zacznę :-)

Do góry