reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oj dziewczyny gratulacje jeszcze za wcześni, choć oczywiście dziękuję że jesteście
Magd.a dziękuję za artykuł, wiem niestety te przeciwskazania, mój lot trwa 14h, zobaczymy co ma być to będzie
nie lecę z małżem ale z koleżanką (5 x mniejszą ode mnie) i jej małą córeczką, więc do pomocy nikogo nie mam, w ramach rozpieszczania siebie przyjechałam do pracy taksówką, żeby nie dźwigać walizki w dwóch autobusach
ale sobie stresa zafundowałam, niestety z wyjazdu nie mogę zrezygnować, gina też nie odwiedzę bo już za 2h jadę na lotnisko :(
trzymajcie kciuki

reklama
Donia wielkie gratki :D
Dziewczyny a ja sie żegnam do niedzieli wieczór :) wybywam ze znajomymi i mężem w Bieszczady :) aż żal by było nie skorzystać z takiej pogody, W drodze powrotnej zahaczymy o Solinę :)
Udanego weekendu :) buziaki kochane:)

Donia.. może przedzwoń chociaż do ginka.. a na lotnisku poproś kogoś ,żeby Ci pomógł :-) my kobiety mamy ten dar ;-)

Kochane czy to mozliwe zeby na test bylo za wczesnie?z moich obliczen wynika ze to by bylo ok 3tyg testu uzylam amil 20mlU czy myslicie ze za wczesnie albo niedobry ten test?

Donia wielkie gratki :D
Dziewczyny a ja sie żegnam do niedzieli wieczór :) wybywam ze znajomymi i mężem w Bieszczady :) aż żal by było nie skorzystać z takiej pogody, W drodze powrotnej zahaczymy o Solinę :)
Udanego weekendu :) buziaki kochane:)
A ja mieszkam 100 km od soliny:)
I się zdenerwowałam byłam w aptece oszłam się jak głupia a testu nie było nawet 1 mają być po południu może więc w takim razie jutro musi mnie mąż podrzucić bo już mi się nie chce iść a dzisiaj nie zdążymy już no chyba że do jutra nie będzie potrzebny:-(

Hej dziewczyny.

Mam wielką prośbę. Mam znajomego, który od wielu wielu lat choruje na IBS (zespół jelita wrażliwego) i dopiero po tych kilku latach sic! lekarze znaleźli przyczynę, że nie nerwy a jakaś "niewidzialna bakteria" powoduje jego wieczne problemy ze zdrowiem.
Sprawa jest taka, że potrzebuje 450 zł na jeden lek, 12 dni kuracji. Niestety na chwilę obecną nie dysponuje taką kwotą (obcięli mu etat w muzeum i zarabia tam marne grosze ledwo starczające na podstawowe rzeczy).
Byłabym niezwykle wdzięczna gdyby któraś mogła przelać nawet małe kwoty, bądź też przekazać info dalej do znajomych. Wiecie jak więcej ludzi się o tym dowie, to może uzbiera się tą kwotę.
Naprawdę ręczę za tego człowieka, wiele razy pomógł mnie i bardzo chciałabym jemu pomóc.
Więc jeśli któraś może to dziewczyny piszcie do mnie na priv, byłabym niezmiernie wam wdzięczna wszystkim.

Pyscek może ten brak @ to dobry znak ;-) trzymam kciuki,żeby tak było ;-)

a ja się obcięłam :-D Ciekawa jestem co M. powie jak wróci :-p

reklama
Do góry