reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Witam!! Wczoraj miałam potworny humor więc nie zajrzałam nawet do Was... dzisiaj już lepiej... piękną pogodę mamy aż chce się żyć!! Tzn chciałoby się gdyby nie bolały mnie tak cycki najgorzej jest rano, jak wstaje z łóżka to chce mi się płakać z bólu, jak już ubiorę biustonosz to dopiero mogę się jako tako poruszać
Star ja robiłam 2 testy o czułości 10ml i jeden o czułości 25ml i nie robiłam już bety bo @ nie przychodzi a cycki tak bolą, że chyba nie może być inaczej... 31.05 mam już wizytę u gina i się wstrzymam. zresztą nie dopuszczam już myśli, że mogłabym nie być w ciąży
Star ja robiłam 2 testy o czułości 10ml i jeden o czułości 25ml i nie robiłam już bety bo @ nie przychodzi a cycki tak bolą, że chyba nie może być inaczej... 31.05 mam już wizytę u gina i się wstrzymam. zresztą nie dopuszczam już myśli, że mogłabym nie być w ciąży
Ostatnia edycja:
*Vanilia*
Moderatorka
Witam baby:-) ja po pracy i uczę się do kolokwium. dobrze że jutro sobota
Aelreda to już 18 tydzien u Ciebie. dzidzia już duża:-) masz mdłości albo jakies inne dolegliwości? jak w ogóle znosisz ciążę?
Donia suuuper są dwie II. Gratuluje kochana
Star powtórz test:-) wszystko się wyjaśni
Dziewczyny szalejecie, codziennie to inna w ciąży ale tak trzymać
Aelreda to już 18 tydzien u Ciebie. dzidzia już duża:-) masz mdłości albo jakies inne dolegliwości? jak w ogóle znosisz ciążę?
Donia suuuper są dwie II. Gratuluje kochana
Star powtórz test:-) wszystko się wyjaśni
Dziewczyny szalejecie, codziennie to inna w ciąży ale tak trzymać
M
mineralnakocica
Gość
magenta :)
Fanka BB :)
mineralna sliczne to twoje bobo zdrowej ciazy kochana zycze o oby jak najmniej nie przyjemnych objawow
A tak to witam was wszystkie ja dopiero wrocilam z pracy kupilam sobie dzis testy owulacyjne 7 sztuk w jednym opakowaniu hehe i niby pisza ze przy 28 dc zaczac robic od 11 dc a ja sie zastanawiam czy juz wczesniej ich nie zaczac tak od 9-10 dc jak sadzicie?? gratuluje nowych fasolek oby tak dalej kobietki a ja sobie wczoraj czytalam na stroce ekomama.pl o plodnosci i jej barkiem itp
Jestem mega zmeczona dzis po robocie dobrze ze juz weekend
A tak to witam was wszystkie ja dopiero wrocilam z pracy kupilam sobie dzis testy owulacyjne 7 sztuk w jednym opakowaniu hehe i niby pisza ze przy 28 dc zaczac robic od 11 dc a ja sie zastanawiam czy juz wczesniej ich nie zaczac tak od 9-10 dc jak sadzicie?? gratuluje nowych fasolek oby tak dalej kobietki a ja sobie wczoraj czytalam na stroce ekomama.pl o plodnosci i jej barkiem itp
Jestem mega zmeczona dzis po robocie dobrze ze juz weekend
M
mineralnakocica
Gość
nie wiem tylko dlaczego 23mm bo sprawdzałam to że niby w 8 tygodniu dziecko ma 15mm a mój ma 23 mm
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ajne zdjatko
reklama
mineralna nie martw się każda dzidzia rośnie inaczej i te wartości podawane w internecie są jedynie informacyjne i uwierz mi że naprawdę się nieźle różnią a gin ci powiedział że jest powód do zmartwienia? Nie?! No to co się przejmujesz. Ciesz ze że masz dzidzie i to w dodatku taką wielką buźka
Podziel się: