reklama
Cześć dziewczyny ostatnio nie zaglądałam i nie wiem co się dzieje tak więc wybaczcie że się nie odniosę do tematów porusonych w wątku...
Muszę Wam powiedzieć że wczoraj byłam na USG i się zmartwiłam bo był tylko pęchęrzyk ciązowy... a tak liczyłam że zobacze już bijące serduszko bo ostatni okres miałam 26.03 ale według babeczki musiałam zajść później bo według usg to 5 tc. Teraz zamiast się cieszyć to się martwie przez to że miałam innne nastaienie ehhh. Powiem Wam że człwiek martwi się że nie może zajść w ciąże a jak zajcie to się martwi o ciążę o to żeby się wszystko udało. Sorki że tak pesymistycznie od rana.
Muszę Wam powiedzieć że wczoraj byłam na USG i się zmartwiłam bo był tylko pęchęrzyk ciązowy... a tak liczyłam że zobacze już bijące serduszko bo ostatni okres miałam 26.03 ale według babeczki musiałam zajść później bo według usg to 5 tc. Teraz zamiast się cieszyć to się martwie przez to że miałam innne nastaienie ehhh. Powiem Wam że człwiek martwi się że nie może zajść w ciąże a jak zajcie to się martwi o ciążę o to żeby się wszystko udało. Sorki że tak pesymistycznie od rana.
Magd.a
Fanka BB :)
Dobra nie namawiam Cię :-) ale po opóźnionym @ można robić już o każdej porze ;-) ale jeden dzień chyba wytrzymamy,żeby poznać wyniki :-) trzymam kciuki ;-) ja zmykam z domu będę za jakiś czas :-)
Atom, nosisz pod sercem coś o czym większość kobiet marzy, jak bardzo się martwisz zrób betę sobie w odstępie 2 dni.. zobaczysz czy przyrasta, może to Cię trochę uspokoi :-)
Atom, nosisz pod sercem coś o czym większość kobiet marzy, jak bardzo się martwisz zrób betę sobie w odstępie 2 dni.. zobaczysz czy przyrasta, może to Cię trochę uspokoi :-)
wiem że głupio tam się tu żalić skoro większość marzy zobaczyć upragnione II kreski no ale miałam potrzebe napisanie tego co mi leży na sercu chyba...
a przyrost bety mnie nie uspokoi bo ona nie daje pewności więc pozostaje mi czekać 2 tygodnie na kolejne USG. Ale dzięki Magd.a :-)
Dobra też spadam do pracy i może w eekend was nadrobie. Buziaki
a przyrost bety mnie nie uspokoi bo ona nie daje pewności więc pozostaje mi czekać 2 tygodnie na kolejne USG. Ale dzięki Magd.a :-)
Dobra też spadam do pracy i może w eekend was nadrobie. Buziaki
reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
dzien dobry kobietki moje zmartwione i te usmiechniete :-)
co nam pozostaje innego jak tylko pozytywne myslenie
trzymam &&& za testujace i badajace, podziwiam cierpliwosc beata ;-)
Asiol, amalfi my tez sie doczekamy!!!
milego dnia dziewczynki
co nam pozostaje innego jak tylko pozytywne myslenie
trzymam &&& za testujace i badajace, podziwiam cierpliwosc beata ;-)
Asiol, amalfi my tez sie doczekamy!!!
milego dnia dziewczynki
Podziel się: