reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny u mnie @ nadal brak więc niedługo trzeba się ściągnąć z łóżka i zasuwać do apteki po teścior i jutro rano zrobić no i mam nadzieje na 2 kreseczki w końcu.

reklama
Cześć dziewczyny ostatnio nie zaglądałam i nie wiem co się dzieje tak więc wybaczcie że się nie odniosę do tematów porusonych w wątku...

Muszę Wam powiedzieć że wczoraj byłam na USG i się zmartwiłam bo był tylko pęchęrzyk ciązowy...:( a tak liczyłam że zobacze już bijące serduszko bo ostatni okres miałam 26.03 ale według babeczki musiałam zajść później bo według usg to 5 tc. Teraz zamiast się cieszyć to się martwie przez to że miałam innne nastaienie ehhh. Powiem Wam że człwiek martwi się że nie może zajść w ciąże a jak zajcie to się martwi o ciążę o to żeby się wszystko udało. Sorki że tak pesymistycznie od rana.

Dobra nie namawiam Cię :-) ale po opóźnionym @ można robić już o każdej porze ;-) ale jeden dzień chyba wytrzymamy,żeby poznać wyniki :-) trzymam kciuki ;-) ja zmykam z domu będę za jakiś czas :-)

Atom, nosisz pod sercem coś o czym większość kobiet marzy, jak bardzo się martwisz zrób betę sobie w odstępie 2 dni.. zobaczysz czy przyrasta, może to Cię trochę uspokoi :-)

wiem że głupio tam się tu żalić skoro większość marzy zobaczyć upragnione II kreski no ale miałam potrzebe napisanie tego co mi leży na sercu chyba...
a przyrost bety mnie nie uspokoi bo ona nie daje pewności więc pozostaje mi czekać 2 tygodnie na kolejne USG. Ale dzięki Magd.a :-)
Dobra też spadam do pracy i może w eekend was nadrobie. Buziaki

reklama
dzien dobry kobietki moje zmartwione i te usmiechniete :-)
co nam pozostaje innego jak tylko pozytywne myslenie :tak:
trzymam &&& za testujace i badajace, podziwiam cierpliwosc beata ;-)
Asiol, amalfi my tez sie doczekamy!!!
milego dnia dziewczynki

Do góry