reklama
magenta :)
Fanka BB :)
kasia...- nadzieja zawsze umiera ostatnia... a nam zostaje czekanie cierpliwie
nawet nie wiem jaka czulosc maja te testy bo nigdzie nie pisze :/ cala ulotke przestudiowalam i nic:/
nawet nie wiem jaka czulosc maja te testy bo nigdzie nie pisze :/ cala ulotke przestudiowalam i nic:/
kasia.natka
rozumiem cie no ale troche sama sie skazujesz na te nerwy zamiast biec na bete!!! ale coz - jak wolisz, ja trzymam mocno &&& za ciebie
mag a nie mozesz tam gdzies bety zrobic?
Atom u mnie 49 dc
mag a nie mozesz tam gdzies bety zrobic?
Atom u mnie 49 dc
A mam takie pytanie czy zawsze trzeba chodzić na podwójną betę czy wystarczy raz jeśli wynik jest duży??? Co sądzicie?
Kasia to albo zatestuj albo koniecznie idz do gina na wywołanie @ bo tak dlugie cykle nie sa dobre. Marsz do gina !!!!!!
Kasia to albo zatestuj albo koniecznie idz do gina na wywołanie @ bo tak dlugie cykle nie sa dobre. Marsz do gina !!!!!!
Ostatnia edycja:
kasia.natka
no ja mysle ze jak chcesz wiedziec czy jestes w ciazy to juz po pierwszej sie dowiesz
kurcze co do bety to sie nie orientuje tutaj ale zadzwonie dzis do znajomej i ja zapytam ... jedyne co mnie zastanawia to od czego mi sie @ spoznia:/
Po jednej juz powinnas wiedziec czy jest fasolka czy nie ale chyba ta druga jest po to zeby wiedziec czy jest przyrost i z dzidzia wszystko dobrze
Po jednej juz powinnas wiedziec czy jest fasolka czy nie ale chyba ta druga jest po to zeby wiedziec czy jest przyrost i z dzidzia wszystko dobrze
kasia.natka
no ja cie swietnie rozumiem mag (patrz suwak ;-))
koniecznie sie dowiedz o ta bete!!!
zmykam kobietki
milego dnia
koniecznie sie dowiedz o ta bete!!!
zmykam kobietki
milego dnia
kurcze co do bety to sie nie orientuje tutaj ale zadzwonie dzis do znajomej i ja zapytam ... jedyne co mnie zastanawia to od czego mi sie @ spoznia:/
jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia a test wyjdzie negatywny to powinnaś iść do ginekologa.
dobra ja spadam dziwczynki ale wrócę tu po 16 papa
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Dzień dobry...
No mam nadzieje ze dzisiaj bede miec lepszy dzień. Sprawy z miom się wyjaśniły,,, także odetchnęłam troche. Bo nie lubie sie kłócic.
Ja mam dziś 23dc. Coraz bliżej do testowania. Wiem sama po sobie , że nie ma co się sugerowac jakimiś objawami. Miałam taki cykl kiedys... długaśny .... wszystkie objawy na fasolke. Niedobrze, słabo, kręcenie sie w głowie, sikanie ból piersi... i co okazało się że @ przyszła. Ja już sie nie łudze żadnymi objawami, poprostu co ma byc to bedzie. Wierze ze wkońcu nam się uda. ;-)
donia 1980 - jak się czujesz, jak samopoczucie?
Iwasek- ty nasza kochana... dużo zdrówka Ci życze dla Ciebie i maleństwa.
kasia.natka - błagam Cię... ureguluj pierwsze cykl...
magenta - testuj Trzymam kciuki.
Dla reszty buzioki ;-)
No mam nadzieje ze dzisiaj bede miec lepszy dzień. Sprawy z miom się wyjaśniły,,, także odetchnęłam troche. Bo nie lubie sie kłócic.
Ja mam dziś 23dc. Coraz bliżej do testowania. Wiem sama po sobie , że nie ma co się sugerowac jakimiś objawami. Miałam taki cykl kiedys... długaśny .... wszystkie objawy na fasolke. Niedobrze, słabo, kręcenie sie w głowie, sikanie ból piersi... i co okazało się że @ przyszła. Ja już sie nie łudze żadnymi objawami, poprostu co ma byc to bedzie. Wierze ze wkońcu nam się uda. ;-)
donia 1980 - jak się czujesz, jak samopoczucie?
Iwasek- ty nasza kochana... dużo zdrówka Ci życze dla Ciebie i maleństwa.
kasia.natka - błagam Cię... ureguluj pierwsze cykl...
magenta - testuj Trzymam kciuki.
Dla reszty buzioki ;-)
reklama
dzis przed praca jeszcze skocze do apteki po jakis inny test zatestuje jeszcze jutro jak @ nie przylezie dzisiaj a rano jak sie stresowalam... moj patrzyl na mnie i w szoku ze az mi sie rece trzesa przytulil mnie i powiedzial ten test jest glupi... ale rano sie spoznil do pracy po to zeby zobaczyc co i jak...
Podziel się: