reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

teraz jest 48 dc ale cały czas biorę luteinę-ona nie zaszkodzi a w razie czego to pomoże fasolce. Kurcze tak się boje że zapeszę...

Kasia a ty który dc?

reklama
kasia...- nadzieja zawsze umiera ostatnia... a nam zostaje czekanie cierpliwie:p
nawet nie wiem jaka czulosc maja te testy bo nigdzie nie pisze :/ cala ulotke przestudiowalam i nic:/

rozumiem cie no ale troche sama sie skazujesz na te nerwy zamiast biec na bete!!! ale coz - jak wolisz, ja trzymam mocno &&& za ciebie
mag a nie mozesz tam gdzies bety zrobic?
Atom u mnie 49 dc

A mam takie pytanie czy zawsze trzeba chodzić na podwójną betę czy wystarczy raz jeśli wynik jest duży??? Co sądzicie?

Kasia to albo zatestuj albo koniecznie idz do gina na wywołanie @ bo tak dlugie cykle nie sa dobre. Marsz do gina !!!!!!

Ostatnia edycja:
kurcze co do bety to sie nie orientuje tutaj ale zadzwonie dzis do znajomej i ja zapytam ... jedyne co mnie zastanawia to od czego mi sie @ spoznia:/

Po jednej juz powinnas wiedziec czy jest fasolka czy nie ale chyba ta druga jest po to zeby wiedziec czy jest przyrost i z dzidzia wszystko dobrze

kurcze co do bety to sie nie orientuje tutaj ale zadzwonie dzis do znajomej i ja zapytam ... jedyne co mnie zastanawia to od czego mi sie @ spoznia:/

Po jednej juz powinnas wiedziec czy jest fasolka czy nie ale chyba ta druga jest po to zeby wiedziec czy jest przyrost i z dzidzia wszystko dobrze

jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia a test wyjdzie negatywny to powinnaś iść do ginekologa.

dobra ja spadam dziwczynki ale wrócę tu po 16 papa

Dzień dobry...

No mam nadzieje ze dzisiaj bede miec lepszy dzień. Sprawy z miom się wyjaśniły,,, także odetchnęłam troche. Bo nie lubie sie kłócic.

Ja mam dziś 23dc. Coraz bliżej do testowania. Wiem sama po sobie , że nie ma co się sugerowac jakimiś objawami. Miałam taki cykl kiedys... długaśny .... wszystkie objawy na fasolke. Niedobrze, słabo, kręcenie sie w głowie, sikanie ból piersi... i co okazało się że @ przyszła. Ja już sie nie łudze żadnymi objawami, poprostu co ma byc to bedzie. Wierze ze wkońcu nam się uda. ;-)

donia 1980 - jak się czujesz, jak samopoczucie?

Iwasek- ty nasza kochana... dużo zdrówka Ci życze dla Ciebie i maleństwa.

kasia.natka - błagam Cię... ureguluj pierwsze cykl...

magenta - testuj ;) Trzymam kciuki.

Dla reszty buzioki ;-)

reklama
dzis przed praca jeszcze skocze do apteki po jakis inny test zatestuje jeszcze jutro jak @ nie przylezie dzisiaj a rano jak sie stresowalam... moj patrzyl na mnie i w szoku:p ze az mi sie rece trzesa przytulil mnie i powiedzial ten test jest glupi... ale rano sie spoznil do pracy po to zeby zobaczyc co i jak...

Do góry