reklama
magenta :)
Fanka BB :)
hej kobietki klaniam sie nisko i melduje
brak @ test negatywny i czekam na @ jak do soboty nie przyjdzie to testuje kolejny raz ale tym razem zwiedze caly sztokholm w poszukiwaniu innego testu bo te sa jakies dziwne wczoraj nic nie pokazal dzis ten z jedna krecha... nic @ sie nie czuje jedyne co to od wczoraj boli mnie glowa masakrycznie i czasem zakreci mi sie w glowie ale od czego to nie wiem...
kochana -dlaczego tak dlugo czekasz ze starankami moze nie jest tak zle jak ci sie wydaje??
mineralna- a ty jak sie czujesz kochana??
brak @ test negatywny i czekam na @ jak do soboty nie przyjdzie to testuje kolejny raz ale tym razem zwiedze caly sztokholm w poszukiwaniu innego testu bo te sa jakies dziwne wczoraj nic nie pokazal dzis ten z jedna krecha... nic @ sie nie czuje jedyne co to od wczoraj boli mnie glowa masakrycznie i czasem zakreci mi sie w glowie ale od czego to nie wiem...
kochana -dlaczego tak dlugo czekasz ze starankami moze nie jest tak zle jak ci sie wydaje??
mineralna- a ty jak sie czujesz kochana??
Ostatnia edycja:
hmm na wakacje chcemy leciec na dwa tygodnie w lipcu:/
a kiedy na stale do polski wrocimy to nie wiem... mielismy za rok ale czy tak bedzie to sie okaze
a kiedy na stale do polski wrocimy to nie wiem... mielismy za rok ale czy tak bedzie to sie okaze
aaaaaa a myślałam że jakoś szybciej to byś mogła w PL kupić test ale w tej sytacji....hehehehe Ja byłąm przekonana że na jakiś urlop tam pojechałaś To szukaj w takim razie innego testu ale poczekaj na termin @ a najlepiej zrób go kilka dni później - będiesz pewniejsza
kasia.natka
witajcie dziewczynki :-) ja tylko sie witam szybciutko bo pozno dzis wstalam i musze sie zbierac do pracy niestety
Atom napisz prosze szybciutko jak sprawy u ciebie!!!
Atom napisz prosze szybciutko jak sprawy u ciebie!!!
atom wczoraj powinnam juz dostac @ bo 28 dc zawsze dostawalam a dzis juz 29 i nic nawet plamienia nie mam co prawda piersi przestaly mnie bolec pryszcze poznikaly wiec zostaje mi czekac do soboty:/ moze sie rozkreci w ciagu dnia @ ale nawet brzuszka nie czuje ze cmi czy cos jak gdyby nigdy nic
Kasiu generalnie stram się nie popadać w euforie (ze względu no to co mnie spotkało pół roku temu) i czekam cierpliwie do przyszłego tygodnia na wizytę u gina wtedy też zrobię betę i będę miała jasność :-) ale wydaje mi się że jeżeli mi się udało to ostatnim rzutem na taśme tzn. cykl musiał mi się wydłużyć i owulacja musiała być później... no ale zobaczymy jak to będzie
magenta to faktycznie poczekaj do soboty i zrób sikacza bo może teraz za wcześnie robiłaś i nie było na tyle dużego stężenia w moczu aby test mógł coś wyczuć... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& aby była fasolka :-)
magenta to faktycznie poczekaj do soboty i zrób sikacza bo może teraz za wcześnie robiłaś i nie było na tyle dużego stężenia w moczu aby test mógł coś wyczuć... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& aby była fasolka :-)
Ostatnia edycja:
kasia.natka
Kasiu generalnie stram się nie [popadać w euforie (ze względu no to co mnie spotkało pół roku temu) i czekam cierpliwie do przyszłego tygodnia na wizytu u gina wtedy też zrobię betę i będę miała jasność :-) ale wydaje mi się że jeżeli mi się udało to ostatnim rzutem na taśme tzn. cykl musiłą mi się wydłużyć i owulacja musiała być później... no ale zobaczymy jak to będzie
no kochana to cichutko trzymam &&& no i teraz mi tez chodzi po glowie ze moze tez powinna jeszcze jakis tescik zrobic? ech ta nadzieja ;-) a ktory masz dc?
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Witam koleżanki w kolejny piękny dzień:-)
Atan może chcą się trochę odmłodzić i strzelić sobie jeszcze jednego dzidzusia teraz coraz więcej par po 40 decyduje się na dziecko
magii oo to będziesz ciocią:-) siostra mojego G też jest w ciąży z 3 dzieckiem już, będę Chrzestną
Magenta hmmm no dziwne..poczekaj ze dwa dni i testuj znowu.
Karolina napisz co się stało, może doradzimy dobra rada nie jest zła
Atan może chcą się trochę odmłodzić i strzelić sobie jeszcze jednego dzidzusia teraz coraz więcej par po 40 decyduje się na dziecko
magii oo to będziesz ciocią:-) siostra mojego G też jest w ciąży z 3 dzieckiem już, będę Chrzestną
Magenta hmmm no dziwne..poczekaj ze dwa dni i testuj znowu.
Karolina napisz co się stało, może doradzimy dobra rada nie jest zła
Podziel się: