reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael daj znać co ginka powiedziała - będzie dobrze - myśl pozytywnie - trzymam &&&&&
Karolina - co się stało, że aż tyle musisz czekać???????? Może nie jest tak źle jak to w tej chwili wygląda??;-)

reklama
hej kobietki klaniam sie nisko i melduje:)
brak @ test negatywny i czekam na @ jak do soboty nie przyjdzie to testuje kolejny raz ale tym razem zwiedze caly sztokholm w poszukiwaniu innego testu bo te sa jakies dziwne wczoraj nic nie pokazal dzis ten z jedna krecha... nic @ sie nie czuje jedyne co to od wczoraj boli mnie glowa masakrycznie i czasem zakreci mi sie w glowie ale od czego to nie wiem...

kochana -dlaczego tak dlugo czekasz ze starankami moze nie jest tak zle jak ci sie wydaje??

mineralna- a ty jak sie czujesz kochana??

Ostatnia edycja:
hmm na wakacje chcemy leciec na dwa tygodnie w lipcu:/
a kiedy na stale do polski wrocimy to nie wiem... mielismy za rok ale czy tak bedzie to sie okaze

aaaaaa a myślałam że jakoś szybciej to byś mogła w PL kupić test ale w tej sytacji....hehehehe Ja byłąm przekonana że na jakiś urlop tam pojechałaś :zawstydzona/y: To szukaj w takim razie innego testu ale poczekaj na termin @ a najlepiej zrób go kilka dni później - będiesz pewniejsza :)

witajcie dziewczynki :-) ja tylko sie witam szybciutko bo pozno dzis wstalam i musze sie zbierac do pracy niestety
Atom napisz prosze szybciutko jak sprawy u ciebie!!!

atom wczoraj powinnam juz dostac @ bo 28 dc zawsze dostawalam a dzis juz 29 i nic nawet plamienia nie mam co prawda piersi przestaly mnie bolec pryszcze poznikaly wiec zostaje mi czekac do soboty:/ moze sie rozkreci w ciagu dnia @ ale nawet brzuszka nie czuje ze cmi czy cos jak gdyby nigdy nic

Kasiu generalnie stram się nie popadać w euforie (ze względu no to co mnie spotkało pół roku temu) i czekam cierpliwie do przyszłego tygodnia na wizytę u gina wtedy też zrobię betę i będę miała jasność :-) ale wydaje mi się że jeżeli mi się udało to ostatnim rzutem na taśme tzn. cykl musiał mi się wydłużyć i owulacja musiała być później... no ale zobaczymy jak to będzie

magenta to faktycznie poczekaj do soboty i zrób sikacza bo może teraz za wcześnie robiłaś i nie było na tyle dużego stężenia w moczu aby test mógł coś wyczuć... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& aby była fasolka :-)

Ostatnia edycja:
Kasiu generalnie stram się nie [popadać w euforie (ze względu no to co mnie spotkało pół roku temu) i czekam cierpliwie do przyszłego tygodnia na wizytu u gina wtedy też zrobię betę i będę miała jasność :-) ale wydaje mi się że jeżeli mi się udało to ostatnim rzutem na taśme tzn. cykl musiłą mi się wydłużyć i owulacja musiała być później... no ale zobaczymy jak to będzie

no kochana to cichutko trzymam &&& no i teraz mi tez chodzi po glowie ze moze tez powinna jeszcze jakis tescik zrobic? ech ta nadzieja ;-) a ktory masz dc?

reklama
Witam koleżanki w kolejny piękny dzień:-)
Atan może chcą się trochę odmłodzić i strzelić sobie jeszcze jednego dzidzusia:tak: teraz coraz więcej par po 40 decyduje się na dziecko

magii oo to będziesz ciocią:-) siostra mojego G też jest w ciąży z 3 dzieckiem już, będę Chrzestną:-D

Magenta hmmm no dziwne..poczekaj ze dwa dni i testuj znowu.

Karolina napisz co się stało, może doradzimy:tak: dobra rada nie jest zła

Do góry