reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

I my pozdrawiamy pok..

tak Was dziewczyny czytam i chyba gdybyśmy się starali, nie chciałabym aby mój gadał mi " czuje fasolke" jesteś w ciązy" itp., tuż przed testowaniem..chyba za bardzo bym się nakręcała ;-)

reklama
No masz rację bo ja teraz tak mam, mąż mnie cały czas nakręca!! Dzisiaj mierzyłam strój kąpielowy a on do mnie: "czy Ty bierzesz pod uwagę, że Ci cycki spuchną??" :baffled: albo "nie możesz pić piwa bo jesteś już w ciąży" bo wypiłam dzisiaj do grilla dokladnie 1/3 desperdosa!

Iwasek dziękuję za wpisanie mnie na listę:-) mam nadzieję że szybko awansuje. To pięknie dzidzia rośnie, gratki. Słodki prezencik
Pyscek ja bym chyba nie wytrzymała i testowała:tak:
Dagne jest dzidzia, już mu nawet głowę widać:-D noo to teraz wyluzuj, tylko pozostało się cieszyć
Magenta hmmm jakiś wadliwy teścior kupilaś....ech a ja już cała w nerwach. czekamy na jutrzejsze wieści, tylko z samego rana!:tak:
MAggi Witaj:-) szansa jest zawsze, trzeba myśleć pozytywnie
Monika i bardzo dobrze, kwas foliowy nie zaszkodzi:tak:

"czy Ty bierzesz pod uwagę, że Ci cycki spuchną??" :baffled: albo !
:laugh2:rozwalił mnie ten tekst

NO ja tez niewiem czy to dobrze ze mowi bo sie nakrecam a niechce sie nakrecac bo boje sie ze zobacze | kreskę...a jeszcze 8 dni do testowania:-)

Atan mnie też rozwalił ten tekst w sklepie :) zapytałam czy ze względu na to mam teraz kupić miseczkę E (mając B) ?? ale nie potrafił odpowiedzieć na to pytanie :p

Fionka ja dopiero niedawno weszłam więc nie widdziałam, że jesteś. Przepraszamyy

A dlaczego "czy już możesz starać się o dzidzie??" coś nie tak???

Ostatnia edycja:
Dobre moj to za to powiedzial podobnie bo mowi a wiesz ze ci cycki urosna i bedzie wiecej do tulenia a ja na to taaaa nie mozliwe i on sie usmiechnoł ;-) a do tego to ciekawe jaki ja stanik bede musiala kupic :p bo mam miseczke D
A fiona przepraszamy ;-) wybaczysz nam ;-)

A co tu tak umilkło?? wszyscy na you cand dance? poszli??

Ostatnia edycja:
reklama
niewiem czy miały ja nie wiem czy mam fasolke ale mam wrazliwe i swedza odrobinkę ... mam nadzieje ze to wina fasolki ;-) Ale czytalam ze objawy sa podobne do @ i moga byc wrazliwe i moze pobolewac podbrzusze wiec czesto jest trudno sprawdzic czy to fasolka czy @...

Iwasku sliczny wozek do branzoletki do pandorki prawda? :-)

A alredki dzisiaj nie widzialam ciekawe co u niej ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry