reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witaj klari ponownie :)
współczuję Ci takiego towazystwa, ale to chyba "zaleta" małego miasteczka, że wszyscy wszystko wiedzą, a jak się nudzą to włażą w cudze życie
owocnych staranek

reklama
Cześć dziewczyny :-* Ja niedawno wróciłam do domu :-) M. jeszcze nie ma.. będzie późno w nocy :-( więc nici z przytulanek :-( ale co się odwlecze to nie uciecze ;-)

ja już spiąca, chętnie bym spać poszła :-)

witam nowe staraczki :-) rozgośccie się :-)

witam dziewczyny,
Ma_gdalena a Ty testowałas dzisiaj ?
Dagne zdjecia dzidzi słodziutkie tez chce juz takie zdjecia, gratuluję!!!!
Iwasek super beta niemusisz sie juz martwic !!!
magii witamy wśrod staraczek :-)

A dzisiaj taka pogpoda sliczna ze zaczelam szukac po sklepach rybaczek ale niestety na mnie nie znalazlam a nogi mnie bola tyle sklepow przejsc a tu nic choc znalazlam jedne ale niestety 179 zł nie dam na spodnie...
A mnie nadal brzuszek choc mniej pobolewa... ciekawa jestem bo 19.20 testuję ... choc niewiem czy nie sprobuje wczesniej bo niecierpliwa jestem....mam straszna ochote na mandarynki wiec kupilam ciekawe czemu...
A mam pytanie do ciezaroweczek cy kazda z was miala plamienie od zagniezdzenia sie jajeczka w macicy??czy nie musi byc zawsze?

magenta zrób ten drugi test czuje ze będą II!!!

witam dziewczyny,
Ma_gdalena a Ty testowałas dzisiaj ?
Dagne zdjecia dzidzi słodziutkie tez chce juz takie zdjecia, gratuluję!!!!
Iwasek super beta niemusisz sie juz martwic !!!
magii witamy wśrod staraczek :-)

A dzisiaj taka pogpoda sliczna ze zaczelam szukac po sklepach rybaczek ale niestety na mnie nie znalazlam a nogi mnie bola tyle sklepow przejsc a tu nic choc znalazlam jedne ale niestety 179 zł nie dam na spodnie...
A mnie nadal brzuszek choc mniej pobolewa... ciekawa jestem bo 19.20 testuję ... choc niewiem czy nie sprobuje wczesniej bo niecierpliwa jestem....mam straszna ochote na mandarynki wiec kupilam ciekawe czemu...
A mam pytanie do ciezaroweczek cy kazda z was miala plamienie od zagniezdzenia sie jajeczka w macicy??czy nie musi byc zawsze?

magenta zrób ten drugi test czuje ze będą II!!!

Atan, oczywiście, że nie u wyszystkich jest plamienie podczas zagnieżdzenia, to sprawa indywidualna. A z tego co pamiętam to Ty miałaś plamienie śródcykliczne?

Dagne przeoczyłam Twoje maleństwo!!!! Śliczne i mam nadzieje, że każda z Nas jak najszybciej będzie mogła przeżywać to co Ty! Widzisz, nie było czym się stresować!!!

MIałam ale podobno to było od owulacji pierwszej po odstawieniu tabletek tak ginekolog powiedział dzidzi nie bylo a zato w tym cyklu mnie od owulacji kuje jajnik co jakis czas i swedza mnie sutki od wczoraj... a nigdy tak nie mialam ... wiec nie wiem na co to zwiastuje moj mowi ze to fasolka ale niewiem boje sie myslec ze tak bo sie strasznie rozczaruje jak zobacze jedna kreske... bo ja taka jakas wrazliwa a do tego dzisiaj mam skoki nastrojów rano mialam etap ze chcialam by mnie tulono glaskano taka jakas bylam a pozniej bylam na wszystkich zla wkurzalo mnie wszystko...

reklama
Witajcie laseczki dzis byłam u gina ale tylko tak za kontrolnej wizycie czy wszystko jest ok i czy moge dalej starac sie o Fasolke....Powiedziała ze narazie jest za wczesnie zeby cos widziała i zrobiła mi test niestety negatywny ale tez powiedziała ze jest troche za wczesnie i mogł jeszcze nic nie wykryc nastepna @ mam miec 15 maja wiec poczekam.

Do góry