reklama
Pyscek
:)
niewiem czy miały ja nie wiem czy mam fasolke ale mam wrazliwe i swedza odrobinkę ... mam nadzieje ze to wina fasolki ;-) Ale czytalam ze objawy sa podobne do @ i moga byc wrazliwe i moze pobolewac podbrzusze wiec czesto jest trudno sprawdzic czy to fasolka czy @...
mam takie same uczucie jak Ty :-) też mam wrażliwe i to bardzo piersi i czasem zaswędzą ... ale nie wiem czy to oznaki na fasolkę czy na @ ;-)
Ostatnia edycja:
No własnie mnie w ostatnich cyklach od owulacji bolały same sutki a w tym cyklu piersi tak mi nie dokuczaja..dopiero od wczoraj troche bola po bokach ale sutki o dziwo nie bolą...za to jajnik daje o sobie znac. jeszcze tydzień do @ takze musze uzbroic sie w cierpliwość :-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja za to mam takie popuchnięte i jak siedzę bez biustonosza to mam wrażenie, że mam takie balony... ale nie bolą jak przed każda miesiączką tylko od czasu do czasu swędzą sutki... mam nadzieje, że to fasolka!!
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no wlasnie a ciezaroweczek niema i nie powiedza nam czy mialy takie objawy mnie pobolewa bardziej jajnik od soboty a w piatek owulka wczoraj mnie mocniej bolal a dzisiaj sie juz troche uspokoil ale pobolal mnie dzisiaj tez... i niewiem co mam myslec zrobilabym test ale to zawczesnie choc kusilo mnie zrobic w sobote w koncu na tescie pisze 7 dni od stosunku choc niewiem czemu tak napisali bo przeciez tydzien od owulacji powinni napisac bylo by to bardziej prawdziwe... ahh to czekanie mnie wykonczy:-(
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atan myślę, że to czekanie wykańcza każdą z nas... musimy niestety uzbroić się w cierpliwość i czekać na swoją kolej... a u mnie brat się ostatnio dowiedział, że będzie tatusiem i tym bardziej ja czuje taki nacisk, że skoro on to i może tym razem ja...
Pyscek
:)
każda z nas by chciała już tym razem aby się udało .. trzeba być dobrej myśli
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Muszę uciekać kąpać pieska bo jutro idzie do weterynarza na prześwietlenie stawów biodrowych i musi być czyściutka i pachnąca!!!! Zajrzę do Was jutro a na dzisiaj życzę stosunkowej nocy!!!
Na tych testach rzeczywiscie powinni napisac ze min tydz od owulacji ale kto dokładnie przewidzi kiedy ona wystapi :-) poza tym do zagniezdzenia zarodka i tak dochodzi najczesciej po 7-10 dniach od owu i dopiero wtedy mozna wykryc HCG w moczu...a i tak najlepiej zrobic z krwi..
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a dzisiaj mnie przerazila bratanica bo jej powiedzialam ma 15 lat i mam z nia dobry kontakt a ona dzisiaj mowi ze jej mama od miesiaca nie bierze tabletek i ze jej sie spoznia i niewiem ale nierobila raczej testu nie gadalam z nia ale zszokowala mnie ja tu sie staram oni maja dwojke dzieci (moj brat)nwatpie ze chce 3 bo ciezko ostatnio mial z praca kredytem i mieszkanie male wynajmowane wiec jesli jest to mnie szlak wezmie.... a ma juz 43 lata
ale by bylo fajnie jak by nam sie teraz w tym miesiacu wszystkim udalo testujacym ciekawe jaki wtedy iwasek wierszyk zrobila :-)
ale by bylo fajnie jak by nam sie teraz w tym miesiacu wszystkim udalo testujacym ciekawe jaki wtedy iwasek wierszyk zrobila :-)
Podziel się: