reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No masz rację bo ja teraz tak mam, mąż mnie cały czas nakręca!! Dzisiaj mierzyłam strój kąpielowy a on do mnie: "czy Ty bierzesz pod uwagę, że Ci cycki spuchną??" albo "nie możesz pić piwa bo jesteś już w ciąży" bo wypiłam dzisiaj do grilla dokladnie 1/3 desperdosa!
*Vanilia*
Moderatorka
Iwasek dziękuję za wpisanie mnie na listę:-) mam nadzieję że szybko awansuje. To pięknie dzidzia rośnie, gratki. Słodki prezencik
Pyscek ja bym chyba nie wytrzymała i testowała
Dagne jest dzidzia, już mu nawet głowę widać noo to teraz wyluzuj, tylko pozostało się cieszyć
Magenta hmmm jakiś wadliwy teścior kupilaś....ech a ja już cała w nerwach. czekamy na jutrzejsze wieści, tylko z samego rana!
MAggi Witaj:-) szansa jest zawsze, trzeba myśleć pozytywnie
Monika i bardzo dobrze, kwas foliowy nie zaszkodzi
Pyscek ja bym chyba nie wytrzymała i testowała
Dagne jest dzidzia, już mu nawet głowę widać noo to teraz wyluzuj, tylko pozostało się cieszyć
Magenta hmmm jakiś wadliwy teścior kupilaś....ech a ja już cała w nerwach. czekamy na jutrzejsze wieści, tylko z samego rana!
MAggi Witaj:-) szansa jest zawsze, trzeba myśleć pozytywnie
Monika i bardzo dobrze, kwas foliowy nie zaszkodzi
rozwalił mnie ten tekst"czy Ty bierzesz pod uwagę, że Ci cycki spuchną??" albo !
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atan mnie też rozwalił ten tekst w sklepie zapytałam czy ze względu na to mam teraz kupić miseczkę E (mając B) ?? ale nie potrafił odpowiedzieć na to pytanie
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fionka ja dopiero niedawno weszłam więc nie widdziałam, że jesteś. Przepraszamyy
A dlaczego "czy już możesz starać się o dzidzie??" coś nie tak???
A dlaczego "czy już możesz starać się o dzidzie??" coś nie tak???
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Dobre moj to za to powiedzial podobnie bo mowi a wiesz ze ci cycki urosna i bedzie wiecej do tulenia a ja na to taaaa nie mozliwe i on sie usmiechnoł ;-) a do tego to ciekawe jaki ja stanik bede musiala kupic bo mam miseczke D
A fiona przepraszamy ;-) wybaczysz nam ;-)
A co tu tak umilkło?? wszyscy na you cand dance? poszli??
A fiona przepraszamy ;-) wybaczysz nam ;-)
A co tu tak umilkło?? wszyscy na you cand dance? poszli??
Ostatnia edycja:
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
niewiem czy miały ja nie wiem czy mam fasolke ale mam wrazliwe i swedza odrobinkę ... mam nadzieje ze to wina fasolki ;-) Ale czytalam ze objawy sa podobne do @ i moga byc wrazliwe i moze pobolewac podbrzusze wiec czesto jest trudno sprawdzic czy to fasolka czy @...
Iwasku sliczny wozek do branzoletki do pandorki prawda? :-)
A alredki dzisiaj nie widzialam ciekawe co u niej ;-)
Iwasku sliczny wozek do branzoletki do pandorki prawda? :-)
A alredki dzisiaj nie widzialam ciekawe co u niej ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: