reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam :)
Julieet, u mnie objawy małpowe są takie, że mam bóle podbrzusza jak na @...
a dzisiaj zrobiłam test i wyszedł taki:
test.jpg
co o tym sądzicie? można już uznać za pozytywny?

reklama
Witam wszystkie staraczki !! Oczywiście również gratuluję wszystkim ciężaróweczką!! A za reszte dziewczyn czymam mocno kciukaski!!:-)

Lilly świetnie;) moja intuicja powoli się sprawdza:) nieśmiało gratuluję bo kreseczka jeszcze słabiutka, ale no nie da sie jej nie zauważyć:) Trzymam cały czas kciuki i czekam na test z dwoma grubymi kreskami:) I tak sobie dzisiaj pomyslałam no ciekawe na której stronie własnego tematu pochawali sie lilly dwoma kreskami:) i proze strona 858 i jest:) Bardzo się ciesze, oby wszystko w nastepnych dnaich sie potiwerdziło:):)

No i teraz julieet...o Tobie tez nie zapominam i równie mocno kibicuje:) dziś termin @ prawda? jak tam sie czujesz? i kiedy planujesz zrobić test, oj oby marzec zasypał nas fasolkami!!!

Ostatnia edycja:
dziękuję za kciuki :)

u mnie... też test pozytywny hehehe :) zdjęcia nie mam jak umieścić, bo nie mam kabla od telefonu, może poproszę Dotkę to wstawi :)
ja na razie podchodzę do tego z rezerwą, po tamtej ciąży biochemicznej już nie jestem taka pełna entuzjazmu teraz, jak zobaczę serduszko na usg, to wtedy mi ulży i będę skakać z radości, teraz jestem w takim zawieszeniu. Ja miałam dostać @ wczoraj, no ale nie przyszła ;p Objawów na @ brak, na fasolę to tylko bolące baaardzo cycki i to by było na tyle, aha no i temp 37,0- 37,1 :)

Lilly, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dobrze pójdzie, to się spotkamy na listopadówkach :D

czesc kochane... Gratuluje lillydelux i julieet no oby tesciki sie potwierdzily i zdrowe fasolki sie pojawily no to kobietki fluidki slac dla staraczek... a u mnie dzis bole jajnika ustaly jak narazie ich nie czuje:zawstydzona/y:

Paluszkua ty kiedy zaczynasz staranki??

no nie do wiary :-D Big widzisz ile fluidów wysłałaś :-D ale tu się ciężarnie zrobi :-D tylko nas nie opuszczajcie ;-)

reklama
Do góry