reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bafinka, Dotka - tule Was mocno. Uda się w koncu, wszystkim nam sie uda.

A ja sylwek w domciu i siedze z mezem i w sumie to tylko w lozku sie wylegujemy. Teraz wyszlismy jak cywilizowani ludzie posiedziec i cos pojesc.

Kochane w nowym roku spelnienia wszystkich marzen, nawet tych najskrytszych :)

hejka dziewczyny:))) wszystkiego dobrego w tym nowym roku..., samych owocnych testow ciazowych:)))
a tak wogóle to juz dawno mnie tu nie bylo ,chyba z 3 tyg.:)))
ale grudzien sobie odpusciłam, wczoraj dostałąm okres i odliczam do owulacji,musi sie udac po krotkiej przerwie w intensywnych staraniach

Witajcie kobietki w Nowym Roku...dla wszystkich z Was najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku...oby ten rok przyniósł upragnione fasolki...
Ja mam teraz 13dc...11dc cyklu test owulacyjny wyszedł pozytywnie i wtedy były staranka...:) wieczorem 11dc czułam jakby ból owulacyjny, ale wczoraj w ciagu całego dnia dokuczały mi chwilowy, pulsacyjno-kłojący ból prawego jajnika...Dzisiaj od rana to samo...czy któraś z Was tak miała? Bo sama już nie wiem, czy owulacja była czy nie...

hopee tak bo test owulacyjny nie pokazuje owulacji tylko okres przed. Poza tym kreska powinna byc bardzo wyrazna w testach owulacyjnych albo nawet mocniejsza. Ja sie na kreskach nie znam bo robilam dwa razy testy gdzie pojawia sie usmiechnieta buzka albo kolko. Ja zawsze mialam kolko heheheh
jeera
hehe to sie zacznie niedlugo bzykanko, co??????????;-)

reklama
U mnie cały czas jest ciemniejsza...tzn. lewa cześć kreski testowej, prawa jest taka jak kontrolna...tak płynnie odcień przechodzi...ale w zasadzie jest ciemniejsza...:)
Będę dziś próbować...mam nadzieję, że owocnie...

Do góry