reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Bafinka- zazdroszcze wytrwałości, taka tempka i piszesz ze bardzio wierzysz ze to fasola i masz sile czekac.....aaa rozumie, ipmreza sylwestrowa przed toba ;)

Misia- nie zadzroszcze ciazowych objawow choc wiele mozna zniesc dla fasolki. Ja to nie wiem co to czeste biegeanie siusi, mdłosci, zawroty głowy....ja mam ciąże bez objawa oprocz braku @ i wiekszych (.)(.);) kurcze, mam nadzieje ze faktycznie ta fasolke w sobie mam...i jutro już ją zobacze :)

reklama
devi trzymam kciuki za fasolkę:)
a co do sylwka to mój m idzie na nockę do pracy a ja sama w domu będę... ale ok ostatnio czuje się jakaś oklapnięta... ten weekend co byl balowałam od piątku do niedzieli więc teraz sobie odpocznę:) nie wiem sama co robić z tym testem.. w sumie jutro 28dc nie wiem czy jest sens czekać...

u mnie 27dc temp 37.1 w sobotę testuje.. boję sie że będzie I krecha a ja szczerze mówiąc już nastawiłam sie na fasolkę i jak jej nie będzie to serce chyba mi pęknie...

Ja Ci tego Bafinka z calego serducha zycze...

amalfi- poczekasz jeszcze troche i sama bedziesz ją odczuwać... grunt to pozytywne nastawienie :)
jak nie teraz,albo za mies to za jakies 2 :) Dasz rade zobaczysz... zreszta wszystkie dacie rade :)

I takie myslenie mi sie podoba!!!!

Bafinka bedzie dobrze zobaczysz.....:blink:

Wiem ze raczej to Ci niewiele pomoze ale ja dzisiaj tez dostamlam @... czyli zaczal sie 15 cykl staran.... Ale jak czytam o niektorych kobitkach co sie 3-4 lata starali i udalo im sie naturalnie zajsc to za mi sie cieplo na serduchu robi.... i mysle moze ja tem mam tyle czekac??? A jezel.i nie bedzie mi dane nosic kogos pod serduchem to jest tyle dzieci bez rodzicow, osobom ktorym ktos tam na gorze (o ile jest) sie pomylil i dal dzieci a oni nie skorzystali z tego cudu.... to przeciez i my mozemy sie nimi zaopiekowac....

A co do Sylwka... jakos 4 lata temu przezylam najgorszego sylwesrta w zyciu... mozna powiedziec prawie jak zalamanie nerwowe cala noc przeplakalam sama w domu i do tego jesze mowia jaki sylwester taki nowy rok (to juz zupelnie mialam zalamke).... ale nowy rok 2007 okazal sie najlepszym w moim zyciu juz 12 stycznia poznalam super czlowieka... :p Mojego meza...

Alatego dziewczynki glowki do GORY!!!! I super jutro zabawy zycze... moze jeszcze jutro zajrze na chwilke... a teraz ide sie kapac bo za chwile do Polszy do domku na Sylwestra jedziemy :) Buzka

Zrobiłam test i niestety 1 kreseczka, dzis moj 27dc zwyje cykle 31-32 dniowe, ale w tym cyklu owu byla chyba w 13dc wiec myslalam ze bedzie juz cos widac.

Tempka dzis wyzsza o 0,2 stopnia niz wczoraj bo 37,00, pewnie za 2 dni spadnie i przyjdzie @

Milego sylwestra dziewczyny, Baffinka jutro Twoja kolej trzymam &&&

reklama
Do góry