reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Trzyma kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& wiec hopee!!!! Ja tez musze mojego dzis ujezdzac bo ginka kazala, tylko ze ide do pracy to moze byc ciezko kurcze!!!

reklama
Mój dzisiaj też w pracy...i trochę się martwię, że może wrócić zmęczony...a nie chcę go zmuszać do przytulanek...bo wtedy to żadna przyjemność...
Ale jestem dobrej mysli...:)

Witam dziewczynki w nowym roku i życzę spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń.

A u mnie jak zawsze, już plamię więc jutro albo pojutrze zacznie się nowy cykl....ech....

martamila Głowa do góry...Nowy rok przyniesie wiele radości nam wszystkim...jestem pewna...
Ja właśnie zaciągnęłam mojego Tuptusia do wyrka...czy lezenie z nogami do góry ma sens? Byłabym wdzieczna za opinie...
Zauważyłam dużo śluzu płodnego, więc jeszcze jest chyba przed owulką...
Szkoda, ze nie da się jednoznacznie domowymi sposobami określić owulki...Wolałabym aby seks był częściej spontaniczny niż wyliczanie dni i trafianie w owulkę...juz samo to jest stresujące...ach...oby tym razem się udało...

hej dziewczynki, witam Was w nowym roku 2011.
U mnie nawet nie wiem ktory dzien cyklu :) pewnie jak dodam tego posta to zobacze.
Jakos nie nakrecam sie wogole, kochamy sie i nie myslimy czy cos z tego bedzie. Choc testy owu leza w szufladzie i dzis pojda w ruch bo jajnik mnie pobolewa.
Dzis trzeba bylo wczesnie wstac i do pracy.. Aaaa nie lubie poniedzialkow. Ale tylko 3 dni i wolne :)

Witam kobitki :) Ale u nas dzisiaj zimno.... ale mam nadzieje ze przez ta pogode nie bedzie juz opoznionych pociagow... bo za tydzien do Wawy trzeba sie wybrac... A tak poza tym malz w pracy a ja znow sama siedze :( Ale mam kilkanascie filmow do obejrzenia wiec jakos nie powinnam sie nudzic :)

reklama
Do góry