reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
przykro mi dziewczyny:(

W takim nastroju to moze nie czas, ale naptrzcie sie i łapcie fluidki.

Oto pierwsze zdjecia mojego maluszka z dziesiejszej wizyty.
Ma 7 tygdni i 6 dni oraz 1,4 cm długości :)

Kochane, mam na uwadze to, że do wieczorka niewiele z Was się tutaj pojawi na dłużej niż 10 minut ;-) W związku z tym chciałabym i ja złożyć Wam życzenia :tak:

Daj ludziom wiary...
Idź już Nowy Roku...
Tak mówi Rok Stary...
I znika...z łzą w oku...

Nowy Rok zawsze przynosi ze sobą nowe nadzieje, nowe plany i ufność, że marzenia tlące się w naszych sercach zostaną spełnione.
Jedno z nich sprawiło, że spotkałyśmy się tutaj, na tym forum, by wspólnie dzielić nasze smutki i radości. By znaleźć oparcie w chwilach zwątpienia i razem przeżywać wszystkie piękne chwile które nastaną, gdy nasze Marzenie stanie się Rzeczywistością.

W 2011 roku życzę Wam przede wszystkim pogody ducha. Nieustającej wiary w siebie i silnego przekonania, że nie ma rzeczy niemożliwych. Niech nadchodzące "Jutro" przyniesie dni pełne miłości, beztroski i radosnego piękna przeplecionego śmiechem Maleństwa, o którym marzy każda z nas.

W tym 2011 roku będziemy szczęśliwsze, zdrowsze, bogatsze. To on przyniesie nam spełnienie w każdej sferze uczuć i pragnień. Tego Wam i sobie życzę, w to nieustannie wierzę.

devi, cudownie, ale słodkie maleństwo w Tobie rośnie, jest takie maciupkie a juz tyle widac, niesamowite. Dbaj o siebie. Ja musze sie napatrzeć i złapać jak najwięcej fluidków :)

Witam,
Jestem tu nowa, ale mam zamiar do Was dołączyć...przez kilka lat brałam plasterki Evra, w czerwcu przestałam je brać i zaczęliśmy się starac o dzidziusia...może nie tak intensywnie...obyło się bez mierzenia temperatury, ale okres płodny rozpoznawalam po śluzie...
Niestety do tej pory starania nie przyniosły upragnionej fasolki...Obecny cykl zaczęłam z clo...dziś mam 11dc i pierwszy raz w życiu zrobiłam test owulacyjny...wyszedł pozytywny...więc w noc Sylwestrową mam zamiar wziąść się za mojego Tuptusia...:) Mam nadzieję, że nie skłamał...:) Trzymajcie kciuki...Dzięki...Życze Wam wszystkim wszystkiego naj w Nowym roku i wyczekiwanych fasolek...BUZIAKI

Niestety do tej pory starania nie przyniosły upragnionej fasolki...Obecny cykl zaczęłam z clo...dziś mam 11dc i pierwszy raz w życiu zrobiłam test owulacyjny...wyszedł pozytywny...więc w noc Sylwestrową mam zamiar wziąść się za mojego Tuptusia...:) Mam nadzieję, że nie skłamał...:) Trzymajcie kciuki...Dzięki...Życze Wam wszystkim wszystkiego naj w Nowym roku i wyczekiwanych fasolek...BUZIAKI

trzymam kciuki zeby ta noc byla owocna i stala sie poczatkiem pieknych zmian w nowym roku !

reklama
Do góry