reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Podsumowujac lec na bete a wyniki sa czasem juz pobpoludniu..zalezy o ktorej zrobisz. normy sa w necie ale brak ciazy to beta ponizej 5 a ciaza to zalezybod tygodnia ale 4 tydz to pewnie ponad 100 i wiecej.

reklama
Cześć
Witam się piątkowo.A mnie napie... buźka, zrobiło mi sie pierwszy raz w życiu coś co zwie sie aftą - nie życzę nikomu, ciężko jesc i wogóle.Nie wiem skąd to dziadostwo:wściekła/y:
A u mnie 18dc i wcale nie zaprzestajemy działan , moze przechytrzymy owulkę, chociaz wydaje mi sie że juz była, ale co tam... nie zaszkodzi :-)
Jak u Was pogoda?? U mnie chmury, ale naszczęście nie pada śnieg i niech tak zostanie żebym spokojnie wróciła z pracy.
Dzisiaj idę poprawić sobie humorek do fryzjera :-D

U mnie straszny mróz na dworzu. śnieg nie pada... ale chmury tez są...
U mnie 13 dc. niestety bez rezultatów. męża nie ma wiec musze czekać do przyszlego mies :(

szczerze?? nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze sie nie udało. chociaz z tego co patrzylam w kalendarzyku mialam plodne dni ostatnim razem...ale cóż... kobieca intuicja niestety mnie nie zawodzi... :)
No niestety jak cos bedzie trzeba starać sie dalej.. :)

Ja narazie nie mam żadnego przeczucia i niech tak zostanie;) Nie przyjdzie @ to będę testować, przyjdzie to działamy dalej.Nie mamy niestety wpływu na to co się dzieje w Naszych brzuszkach;-)

No niestety. grunt to sie nie poddawać :) hehe...
Mnie to czasami juz sie sni po nocach maleństwo... :)
ale czas pokaże... tylko dziwi mnie strasznie ze to juz prawie 4 miesiące a tu jeszcze nic sie nie pojawilo...

witam kolezanki:)
Wstałam dopiero ,za oknem piekne słoneczko:)))
zaraz na sniadanko i wiesiolek hehe...,a swoja droga to czy znacie kogos osobiscie komu pomógł...??????????

reklama
Do góry