reklama
malami2010
Fanka BB :)
Cześć
Witam się piątkowo.A mnie napie... buźka, zrobiło mi sie pierwszy raz w życiu coś co zwie sie aftą - nie życzę nikomu, ciężko jesc i wogóle.Nie wiem skąd to dziadostwo
A u mnie 18dc i wcale nie zaprzestajemy działan , moze przechytrzymy owulkę, chociaz wydaje mi sie że juz była, ale co tam... nie zaszkodzi :-)
Jak u Was pogoda?? U mnie chmury, ale naszczęście nie pada śnieg i niech tak zostanie żebym spokojnie wróciła z pracy.
Dzisiaj idę poprawić sobie humorek do fryzjera
Witam się piątkowo.A mnie napie... buźka, zrobiło mi sie pierwszy raz w życiu coś co zwie sie aftą - nie życzę nikomu, ciężko jesc i wogóle.Nie wiem skąd to dziadostwo
A u mnie 18dc i wcale nie zaprzestajemy działan , moze przechytrzymy owulkę, chociaz wydaje mi sie że juz była, ale co tam... nie zaszkodzi :-)
Jak u Was pogoda?? U mnie chmury, ale naszczęście nie pada śnieg i niech tak zostanie żebym spokojnie wróciła z pracy.
Dzisiaj idę poprawić sobie humorek do fryzjera
malami2010
Nie martw się Misia co sie odwlecze to nie uciecze Moze juz sie udało, a jeszcze nie wiesz
szczerze?? nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze sie nie udało. chociaz z tego co patrzylam w kalendarzyku mialam plodne dni ostatnim razem...ale cóż... kobieca intuicja niestety mnie nie zawodzi...
No niestety jak cos bedzie trzeba starać sie dalej..
No niestety jak cos bedzie trzeba starać sie dalej..
malami2010
Ja narazie nie mam żadnego przeczucia i niech tak zostanie Nie przyjdzie @ to będę testować, przyjdzie to działamy dalej.Nie mamy niestety wpływu na to co się dzieje w Naszych brzuszkach;-)
reklama
Podziel się: