reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ata, każdy organizm reaguje inaczej na wszelkie "dobrodziejstwa". Kiedyś też go brałam, ale tylko bardziej się nakręcałam, obserwowałam i ...... nic z tego nie wyszło. Wiem, że niektórym, podobno, pomaga. Także widzisz, wszystko zależy od organizmu.

reklama
j tak z ciekawosci pytam bo pierwszy raz przeczytałam o nim na forum :)))
jak w grudniu sie nie uda to w nowym roku do ginka sobie pójde...zobaczymy co powie:)))

misia za miesiac sie przekonamy dopiro niestety... :))))
wogóle nie wiadomo czy wystarczy brac w jednym cyklu........
wogóle to myslałam ze to bedzie hop i juz bedzie fasolka a to juz 5 cykl..............

no my juz od 4 cykli sie staramy i tez nic...
moze w koncu sie uda. tym bardziej ze u mie to mlody organizm...
ale kurde nie wiem... pusze isc do ginka i dowiedziec sie czy wszystko jest w porządku . bo powoli zaczynam sie denerwować... :)

No sama się zastanawiam, myslalam ze za pierwszym razem bedzie bobo, a tu nic. Misia TY jestes mloda wiec to chyba poprostu los tak decyduje, a nie problemy zdrowotne, choc niewiadomo co tam sie dzieje po wczesniejszej ciazy.

Co do mnie to jak teraz minie 3 bezowocny cykl to zaczne sie zastanawiac.
Dziewczyny zachodza w ciaze w okres, zabezpieczajac sie itp, a my sie staramy i nic.
Ale too co juz kiedys ktos tu powiedzial, nie bedziemy sie nakrecac zeby zwariowac, nie mam zamiaru gwalcic meza bo akurat mam dni plodne, to ma byc kochanie a nie kopulacja.
A oprocz tego to smutno mi ze nie ma dzidzi...

No wlasnie to to jak i mi...
teraz siedze sama w domku. a tak dzidzią bym sie zajeła... :)
Niestety taki los. te dziewczyny które nie chcą dzieci zachodzą w ciąże...
a te które bardzo tego pragną muszą sie o nie starać miesiącami a nawet latami...

reklama
Do góry