reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Podsumowujac lec na bete a wyniki sa czasem juz pobpoludniu..zalezy o ktorej zrobisz. normy sa w necie ale brak ciazy to beta ponizej 5 a ciaza to zalezybod tygodnia ale 4 tydz to pewnie ponad 100 i wiecej.

reklama
Cześć
Witam się piątkowo.A mnie napie... buźka, zrobiło mi sie pierwszy raz w życiu coś co zwie sie aftą - nie życzę nikomu, ciężko jesc i wogóle.Nie wiem skąd to dziadostwo:wściekła/y:
A u mnie 18dc i wcale nie zaprzestajemy działan , moze przechytrzymy owulkę, chociaz wydaje mi sie że juz była, ale co tam... nie zaszkodzi :-)
Jak u Was pogoda?? U mnie chmury, ale naszczęście nie pada śnieg i niech tak zostanie żebym spokojnie wróciła z pracy.
Dzisiaj idę poprawić sobie humorek do fryzjera :-D

U mnie straszny mróz na dworzu. śnieg nie pada... ale chmury tez są...
U mnie 13 dc. niestety bez rezultatów. męża nie ma wiec musze czekać do przyszlego mies :(

szczerze?? nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze sie nie udało. chociaz z tego co patrzylam w kalendarzyku mialam plodne dni ostatnim razem...ale cóż... kobieca intuicja niestety mnie nie zawodzi... :)
No niestety jak cos bedzie trzeba starać sie dalej.. :)

Ja narazie nie mam żadnego przeczucia i niech tak zostanie;) Nie przyjdzie @ to będę testować, przyjdzie to działamy dalej.Nie mamy niestety wpływu na to co się dzieje w Naszych brzuszkach;-)

No niestety. grunt to sie nie poddawać :) hehe...
Mnie to czasami juz sie sni po nocach maleństwo... :)
ale czas pokaże... tylko dziwi mnie strasznie ze to juz prawie 4 miesiące a tu jeszcze nic sie nie pojawilo...

witam kolezanki:)
Wstałam dopiero ,za oknem piekne słoneczko:)))
zaraz na sniadanko i wiesiolek hehe...,a swoja droga to czy znacie kogos osobiscie komu pomógł...??????????

reklama
Do góry