reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

to ja sobie coś musialam spieprzyc,bo mi się nie otwiera.....ehh ciężko mi się jeszcze odnaleźć
lecę po córkę

reklama
ale wstydź się przyznać- jestem blondi ...
zamykam wszystkie strony a tam na pulpicie "okno kontaktów":wściekła/y::wściekła/y:
ja je miałam caly czas otwoarte i stąd go nie widzialam :dry:
więc u mnie też wsio ok:-)

lilou nic nie kapuje z tego co napisalas o tych kontaktach, ale jak znajde czas to moze to skumam.
Wrocilam od lekarza, dostalam zastrzyk z pregnylu zeby pechole popekaly i dzisiaj mamy dzialac, wczoraj do pozna ogladalismy filmy, to moj sie do mnie nie dorwal, bo ginka powiedziala mi dzisiaj, ze musimy kopulowac po pregnylu, czyli albo teraz przed praca go przelece albo po pracy
Znalazlam te kontakty, mam tam anuszke

Ostatnia edycja:
mam nadzieje, ze do wszystkich powysylalam zaproszenia, jezeli o ktores zapomnialam, to dodajcie mnie plissssssss ;-)
ja z nowu z r. na wojennej sciezce, ostatnio same kryzysy, to chyba przez te pogode....
i jak w takich warunkach sie bzykac:confused: cale szczescie, ze plodne juz na mna :-p

ta lista z kontaktami, to swietna sprawa :-) m-sen, Ty to masz leb ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
katty już się tak nie kłaniaj bom się zawstydziła :zawstydzona/y:
to nic takiego wielkiego a po prostu trza korzystać z dobrodziejstw forum:-)
teraz jest czarno na białym kto,kiedy i gdzie:wściekła/y::wściekła/y:
u nas leje:dry: muszę po obiedzie gdzieś jechać bo mozna
e040.gif
w domu cały dzień
na razie lecę do garów i będę zaglądać z doskoku

Ja juz po bzykanku, moj by mnie chyba zabil gdyby sie dowiedzial ze o tym pisze, szok!!!! Ale co tam , my baby musimy o tym gadac, no nie???

reklama
Do góry