reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A my dzisiaj wzielismy sie za bzykanko dla przyjemnosci i nic z tego nie wyszlo.oboje sie cos zblokowalismy.w czwartek to sobie nadrobimy.bedzie duzo wolnego czasu, stworze romantyczny nastroj, napije sie winka, zeby wyluzowac i bedzie dobrze.
A propo gotowania to niestety jestem wielka porazka.moze wy mnie zmotywujecie do eksperymentowania w kuchni i czegos sie przy Was naucze.ja prosze o jakies mega proste przepisy, zeby nie mozna bylo tego sknocic.

kacha, jak na twoje życzenie własnie wrzuciłam przepis na makaron z krewetkami. Sprawa banalna-gotujesz makaron, podsmazasz krewetki z czosnkiem do tego białe winko i romantyczna kolacja gotowa.

Pamietacie jak się wracało samemu ze szkoły z kluczem na szyji, jak biegalismy po podworku bez nadzoru rodziców już w pierwszych latach podstawówki.....
ciekawy artykły własnie przeczytałam w tym temacie, może Was zainteresuje
Strach być rodzicem - dlaczego tak bardzo boimy się o swoje dzieci?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam was wszystkie
robiłam test tak jak w instrukcji i co i po 5 min nic nie wyszło wpatrywałam się w ten test pod każdym kątem i nic zero po 20 jest kreska ale prawie nie widoczna więc tak dalej wiszę w zawieszeniu a do tego spadła temp do 36,9 jak nie dostane okresu do piątku to kupuje w aptece inny test i testuje

tutaj mój wykres
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?wpage=1&fr=1&id_cyklu=1534

cześć
kawa wypita...

paulina zrób jak piszesz,poczekaj do piątku i kup znowu testa,jesli @ nie przyjdzie.
czytałam jak jednej dziewczynie wyszła kreska blada,potem w dniu @ nie wyszła wcale i dopiero koło tygodnia jak ponownie zrobiła to już II krechy.więc w sumie jesteś zawieszona...choć mnie się wydaje,że jak wychodzi bladziutka to na ciąże,tylko kwestia czasu kiedy będzie mocniejsza..
a ja dzis mam 36,7 - jeny temp coraz bardziej spada,a przecie tak być nie powinno. od trzech dni mam 36,9 36,8 36,7 - tak chyba wygląda II faza przy cyklu bezowulacyjnym...pewnie jutro będzie 36,6 :-)
miłej środy Klanie:-D
tutaj zawsze w środy dzieciory mają wolne od szkoły- chory system:szok:
(nie mogę się przyzwyczaić) i co 6-8 tyg. mają wakacje:szok:
dochodzi jeszcze ta zasrana sjesta 12-14h kiedy wsio jest pozamykane i jakoś jestem już tu od roku a nadal czasem mnie zadziwi ten fr system:sorry2:
gardło mnie zaczyna boleć:dry:

kacha10 a ja gotuje proste i dobre:)wczoraj robiłam pieczony schab- drugi raz w życiu i też wielu rzeczy nie wiedziałam.wchodzę wtedy na neta i szukam przepisu którego potrzebuję i robię jak piszą.
ostatnio mam fazę na koperek,a danie: ziemniaki +jajko na twardo z sosem koperkowym- to przywołuje wspomnienia ze szkolnej stołowki i raz w tyg jemy właśnie takie cos:)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry staraczki!!!
Ja spadam na usg poogladac pecherzyk i go rozwalic w razie potrzeby zastrzykiem, napisze jak wroce.
mayli jak to zablokowalysmy, nie rozumiem???????????????????????

Witam was, wlasnie sie obudzilam i od razu do kompa ;) Czekam na dobre wieści, i widze ze u Pauliny jest cień nadziei :)

Co do gotowania, to nabrałam strasznej ochoty na cos tłustego, hehe - kluchy i kapusta kiszona lub plendze ;-) tak wlasnie mysle ze kupie dobre ziemniaki i zrobie dzis na obiad. Ostatnio mam dosc miesa, bo zazwyczaj jemy gulasz z łopatki,karkówki, albo schabowe :-(

amalfi hej ;-) trzymam kciuki za pecherzyk ;-)

dziecko w żłobie,ja nastawiłam obiad- dokładnie to nalałam wody do gara i wrzuciłam cielęcinkę- dla córki:-) a potem wrzucę mrożone warzywa- i zupa jarzynowa jak nic

amalfi jak trza będzie to przebij dziada:tak: daj znać jak po wizycie
mayli też nie kumam z tym zblokowaniem?może jakąś opcje sobie zaznaczyłaś?

dziewczyny musismy sobie założyć grupę kontaktów,po to żeby wiedzieć kto jest na forum w danej chwili:)
tz.wiem,że przy nicku jest to kółeczko -zielone/szare i i ono informuje o tym czy ktoś jest na forum czy nie.
ale na samej górzej strony pod napisem BB jest pasek różowy a na nim np.nowe posty,regulamin operacje itd.
i jak się wejdzie w "szybkie menu" jest taka opcja: "okno kontaktów" jeśli siebie powrzucamy do znajomych będziemy siebie widzieć :)

reklama
m-sen (mogę tak pisać w skrócie?) jeśli mnie dodałaś to teraz wejdź na okno kontaktów i zobacz czy jestem?
ja dodawalam wchodząc na nick,lewy przcisk myszki i "dodaj jako kontakt" Ty też?

jest jeszcze opcja w "szybkim menu" na samym dole " kto jest online" też pokazuje dostępne użytkowniczki ale na tym forum jest ich tak dużo,że nie ma sensu szukać alfabetycznie

Ostatnia edycja:
Do góry