reklama
kacha10
Fanka BB :)
witam wszystkie!ale tu duzo naskrobalyscie.wczoraj rano tu bylam, dzisiaj wchodze i tyle stron do czytania. z pol godz. Was nadrabiam.u mnie 14 dc i temp. 36,4 -na razie stoje w miejscu.troszke sluziku sie pojawilo.mam nadzieje, ze ta owulka juz niedlugo przyjdzie, bo chce dzialac a nie czekac.ja tu jestem prawie na koncu testowania.zeby nie bylo ze wszystkie zaciazycie a ja tu zostane sama. chociaz widze, ze ledwo pojawiaja sie nowe kobietki i zaraz zachodza w ciaze, a my tu juz siedzimy tyle i nic.
Widze, ze nowe staraczki do nas dolaczyly,witam wszystkie nowe kobietki.im nas wiecej tym razniej.
Patrycja gratuluje II kresek.zycze Ci zdrowej i radosnej ciazy.tez chcialabym zobaczyc w koncu te 2 kreski.
Paulina wg mnie to Ci sie udalo zaciazyc.zrob test z porannego moczu.na razie male gratki.
Malinowy sen widze ze Ty tez juz dlugo sie starasz.ja mam za soba 11 miesiecy.wiec podobnie.oby nam sie w koncu udalo.
Anna na wizyty niestety dlugo sie czeka, ja chodze na nfz i zapisuje sie 1,5 lub 2 miesiace wczesniej.wizyte mam na 13 grudnia a zapisywalam sie na poczatku pazdziernika- porazka. trzymam kciuki za Twoja prace.moze jak bedziesz wiecej pracowac to faktycznie nie bedziesz myslec tak o ciazy.ja juz na zastepstwie robilam 3,5 roku, od wrzesnia mam niecaly etat ale na siebie na czas okreslony do konca sierpnia.mysle, ze mi przedluza we wrzesniu ale ile godz.to nie wiem i tez bedzie na czas okreslony.prawie rok temu doszlam do wniosku, ze zaczne starac sie o dzidzie bo tej umowy na czas nieokreslony sie chyba nie doczekam.wtedy caly czas myslalam o pracy, zamartwialam sie, szlochalam, wiec doszlam do wniosku, ze jak zaczne sie starac to moje mysli zwroca sie ku ciazy.no i faktycznie tak sie stalo ale za to teraz staranka sa moja obsesja.
Amalfi to wg zalecen jutro znow przelatujesz meza.ja mialam dorwac wczoraj swojego ale byl zmeczony i ja w sumie tez mialam duzo rzeczy na glowie.ale juz dzisiaj mi sie nie wywinie.u mnie na razie sex tak dla przyjemnosci.owocnych staranek.
Widze, ze nowe staraczki do nas dolaczyly,witam wszystkie nowe kobietki.im nas wiecej tym razniej.
Patrycja gratuluje II kresek.zycze Ci zdrowej i radosnej ciazy.tez chcialabym zobaczyc w koncu te 2 kreski.
Paulina wg mnie to Ci sie udalo zaciazyc.zrob test z porannego moczu.na razie male gratki.
Malinowy sen widze ze Ty tez juz dlugo sie starasz.ja mam za soba 11 miesiecy.wiec podobnie.oby nam sie w koncu udalo.
Anna na wizyty niestety dlugo sie czeka, ja chodze na nfz i zapisuje sie 1,5 lub 2 miesiace wczesniej.wizyte mam na 13 grudnia a zapisywalam sie na poczatku pazdziernika- porazka. trzymam kciuki za Twoja prace.moze jak bedziesz wiecej pracowac to faktycznie nie bedziesz myslec tak o ciazy.ja juz na zastepstwie robilam 3,5 roku, od wrzesnia mam niecaly etat ale na siebie na czas okreslony do konca sierpnia.mysle, ze mi przedluza we wrzesniu ale ile godz.to nie wiem i tez bedzie na czas okreslony.prawie rok temu doszlam do wniosku, ze zaczne starac sie o dzidzie bo tej umowy na czas nieokreslony sie chyba nie doczekam.wtedy caly czas myslalam o pracy, zamartwialam sie, szlochalam, wiec doszlam do wniosku, ze jak zaczne sie starac to moje mysli zwroca sie ku ciazy.no i faktycznie tak sie stalo ale za to teraz staranka sa moja obsesja.
Amalfi to wg zalecen jutro znow przelatujesz meza.ja mialam dorwac wczoraj swojego ale byl zmeczony i ja w sumie tez mialam duzo rzeczy na glowie.ale juz dzisiaj mi sie nie wywinie.u mnie na razie sex tak dla przyjemnosci.owocnych staranek.
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
lilou ehh, ja wypilam duży kubek kawy i już 3 razy bylam w wucku :/ zaraz pewnie polece po raz kolejny hehe
z solarium dobry pomysł, fajnie mieć swoj interes, wiem cos o tym bo mialam dzialalnosc 2 lata i to był najlepszy okres w moim życiu
z solarium dobry pomysł, fajnie mieć swoj interes, wiem cos o tym bo mialam dzialalnosc 2 lata i to był najlepszy okres w moim życiu
Ostatnia edycja:
kacha10
Malinowy sen z ta praca mlodzi ludzie maja przesrane.ja tez niezle poroznosilam podan, co sie nastresowalam, naplakalam i obecnie mam nie caly etat w szkole.w sumie to jestem blisko pol etatu.jak sie nie ma znajomosci to jest trudno.zycze Ci abys w koncu cos znalazla, bo wiem jak jest ciezko bez pracy.
ja na szczęście pracuje prawie ' na swoim' wiec w sumie nie wiem co to problem ze znalezieniem pracy, podobnie mój mąż pierwsza prace znalazl szybko a do kolejnych miejsc pracy przechodził na biezaco.
Obysmy nigdy nie musieli poznac smaku braku pracy....
Obysmy nigdy nie musieli poznac smaku braku pracy....
lilou83
malinowy_sen skoro były to najlepsze 2 lata to czemu już tego nie prowadzisz?
podpinam sie do pytającej
lilou83 mam nadzieję, że obie tego dnia będziemy skakać z radości
k-rolcia trzymam kciuki byś skakała z radości,ja w tym cyklu jednak luzuje,bo owulki nie miałam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Devi a czym sie zajmujesz?ja tak czasem mysle, zeby nie ruszyc z jakas dzialalnoscia,raz ze sie boje, a raz ze kasy za duzo nie mam i pomyslu raczej tez nie.
jestem księgową. Moja mama prowadzi biuro rachunkowe a ja odkąd skończyłam LO pracuje razem z nią Już od podstawówki mówiłam,że będę księgową i tak sie radośnie złożyło, że kilka lat temu moja mama założyła własne biuro rachnkowe (wczesniej była księgowa w jednej firmie) i ja po szkole od razu miałam zapewniona prace
Podziel się: