reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

paulina jak dla mnie to ciąża!!!!!

ALE SUPER :-):-):-)
powtórz test PO DNIU spodziewanej @. krecha powinna być ciemniejsza..
zrobiłaś wbrew wszelkim zasadom i wyszła blada,bo jest jeszcze wcześńie.
trzymam kciuki,faktycznie to forum jest magiczne..
moze mnie się w grudniu uda,bo w tym cyklu lipton po całej linii :-(

malinowy sen teraz twoja kolej...będzie coś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tez mam psiaka (labladora) slodkie pare kilogramkow, jak byla mloda to z nia spala, a pozniej sie maz trafil, a on nie lubi spac z psami i musiala sie oduczyc... bylo ciezko, ale sie udalo
lece
zajrze wieczorkiem

lilou83, czuje ze mam rozregulowane hormony, jednak moj gin lekceważy moje podejrzenia, twierdząc ze napewno jest ok. a skad on moze to wiedziec, mam tez problemy z cerą, w srodku cyklu pojawiają sie niemiłe niespodzianki na twarzy :( chyba bede musiala sama sobie jakies badania zrobic. wizyte mam po @ i chce go przycisnąć troche..

a tak spoza tematu, co robicie oprócz pisania i czytania forum BB?? ja juz nie mam pomysłów... na przemian oglądam ciuchy, zdjęcia, i siedze na FB... czyli nudy

devi zazdroszcze ci takiej pracy :) ja niestety bez pracy, z nadmiarem wolnego czasu :( ostatnio rozniosłam kilka CV, ale wszedzie słyszalam to samo " dziękujemy za zainteresowanie, prosze zostawic swoje dokumenty i czekać, w tej chwili nikogo nie potrzebujemy, dopiszemy Panią do naszej bazy" itp...

Lilou, ja czekam na koniec @, zobaczymy kiedy przyjdzie owu, wtedy zapiszę się na listę, owu powinna przyjść za 2 tyg, czyli na początku grudnia ok 3-go powinnam testować :-)

a ja zaraz zabieram się na zakupy obiadowe, muszę jeszcze odkurzyć chatę, kurze powycierać i czekam na małża aż wróci z pracy, ehh szkoda że jutro idę do roboty, posiedziałabym jeszcze w domu, ale dobrze że od jutra weekend hehe

w sumie to mogę się zapisać do listy na 3-go grudnia :cool2:

reklama
ja siedzę na razie w domu- kura domowa,nie mamy co córką zrobić bo na razie chodzi tylko na 6h w tyg. do takiego jakby żłobka.
ale chcialabym iść do jakiejś roboty żeby język ćwiczyć,żeby gadać z ludźmi,bo tak najszybciej się człowiek uczy.
mnie dzień mija każdy tak samo,prócz niedzieli- wtedy mam małża w domu i nie odkurzam:)
ogólnie nudne to życie prowadzę...albo inaczej: typowe życie za granicą..
idę sobie kawę zrobić- któraś chętna??

coraz częściej myślę o jakimś pomyśle na życie...może solarium ? hehe

Ostatnia edycja:
Do góry