reklama
Mojemu to powiedz. Ja tam jestem całkowicie spokojna!Aerleda grzmoty widze! Uspokoj sie kochana. PRzejdzie Wam mowie to. Szkoda nerwow.
hehehe widzę że oboje jesteście uparciuchami
Ale Pok ma rację,masz teraz o kogo sie troszczyc więc nie psuj sobie humoru, w końcu to TYLKO FACET;-)
Czasem faktycznie lepiej odpuścić
Moze CIę zaskoczy kwiatami
Pok w takim razie ja najwidoczniej szczęśliwie trafiam na kobietki które nie maja nic przeciwko . Nie pakuje im ręki pod bluzke hihihi tylko kładę łapkę na chwilkę i "się zarażam"
Myślę ze znają ta tęsknotę i może stąd ta wyrozumiałość
Ale Pok ma rację,masz teraz o kogo sie troszczyc więc nie psuj sobie humoru, w końcu to TYLKO FACET;-)
Czasem faktycznie lepiej odpuścić
Moze CIę zaskoczy kwiatami
Pok w takim razie ja najwidoczniej szczęśliwie trafiam na kobietki które nie maja nic przeciwko . Nie pakuje im ręki pod bluzke hihihi tylko kładę łapkę na chwilkę i "się zarażam"
Myślę ze znają ta tęsknotę i może stąd ta wyrozumiałość
Ostatnia edycja:
O Boziu Iwasek, no wzięłaś i sprawiłaś że wpadłam w konwulsje... Mój i kwiaty?!?!?!?!!? Dwa różne światy....Moze CIę zaskoczy kwiatami
Dziewczyny ja sobie naprawdę humoru nie psuje nim, niech on sobie humor psuje. Ja słucham swoje Girls Aloud a łooon może mnie w dupę pocałować. Jest zajebista pogoda na zewnątrz, otwarte okno, od kiedy wstałam, cieplutko, siedzę w koszulce na krótki rękaw i w spodenkach do kolan i jest zajebiście
Poza tym słyszę, już wlaazła zaraza do domu...
Ostatnia edycja:
zaraza hahahah!!!! Rozwala mnie Twój optymizm i romantyzm
Najważniejsze że Ty i maleństwo macie sie dobrze...reszta to pryszcz ale mam nadzieję że przyszły tatuś dojrzeje wreszcie i zacznie dbać o swoje skarby.
Najważniejsze że Ty i maleństwo macie sie dobrze...reszta to pryszcz ale mam nadzieję że przyszły tatuś dojrzeje wreszcie i zacznie dbać o swoje skarby.
Upsss zaraza przyszla
A mnie osobiscie wkurza jak obcy ludzie chca mnie macac i mimo ze nie ma poki co czego macac to juz mnie wkur.. jak kazdy a POKaz czy ci brzuch urosl i nagle mnie macaja! Co innego sami swoi a co innego obcy ludzie. Moj brzuch!
Jestem wredna wiem. Serio w pracy to jestem herod baba. Wredna sekretara!
A mnie osobiscie wkurza jak obcy ludzie chca mnie macac i mimo ze nie ma poki co czego macac to juz mnie wkur.. jak kazdy a POKaz czy ci brzuch urosl i nagle mnie macaja! Co innego sami swoi a co innego obcy ludzie. Moj brzuch!
Jestem wredna wiem. Serio w pracy to jestem herod baba. Wredna sekretara!
oj dziewczyny ale wy macie z tymi facetami...
mój to naprawdę złoto przy tym co wy wypisujecie...i absolutnie się nie zgodzę że facet nie jest ważny...dla mnie mój mąz jest najważniejszy i ja dla niego też...dziecko ma być owocem naszej miłosci ale najważniejsi i tak pozostanie zawsze dla siebie...i nie może tego wyprzedzic dziecko....jak dla mnie
i piszcie sobie co chcecie...:-):-)
pok ja chcę żebyś wrzuciła i przeczytałam całego posta...;-)
mój to naprawdę złoto przy tym co wy wypisujecie...i absolutnie się nie zgodzę że facet nie jest ważny...dla mnie mój mąz jest najważniejszy i ja dla niego też...dziecko ma być owocem naszej miłosci ale najważniejsi i tak pozostanie zawsze dla siebie...i nie może tego wyprzedzic dziecko....jak dla mnie
i piszcie sobie co chcecie...:-):-)
pok ja chcę żebyś wrzuciła i przeczytałam całego posta...;-)
No przyszedł i już się klei, to go odpycham, a ten "no daj się do kochanej kobiety przytulić!", a ja nie, nie zasłużyłeś na to by się tulić ani na odbieranie od Ciebie telefonów, jestem zła na Ciebie i już... To się zgasił....Boziu jak było fajnie w domu jak on był w pracy....grrrrrrr!!
reklama
Podziel się: