reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hehehe widzę że oboje jesteście uparciuchami :-D
Ale Pok ma rację,masz teraz o kogo sie troszczyc więc nie psuj sobie humoru, w końcu to TYLKO FACET;-)
Czasem faktycznie lepiej odpuścić
Moze CIę zaskoczy kwiatami :cool2:

Pok w takim razie ja najwidoczniej szczęśliwie trafiam na kobietki które nie maja nic przeciwko . Nie pakuje im ręki pod bluzke hihihi tylko kładę łapkę na chwilkę i "się zarażam"
Myślę ze znają ta tęsknotę i może stąd ta wyrozumiałość :)

Ostatnia edycja:
Moze CIę zaskoczy kwiatami :cool2:
O Boziu Iwasek, no wzięłaś i sprawiłaś że wpadłam w konwulsje... Mój i kwiaty?!?!?!?!!? Dwa różne światy....

Dziewczyny ja sobie naprawdę humoru nie psuje nim, niech on sobie humor psuje. Ja słucham swoje Girls Aloud a łooon może mnie w dupę pocałować. Jest zajebista pogoda na zewnątrz, otwarte okno, od kiedy wstałam, cieplutko, siedzę w koszulce na krótki rękaw i w spodenkach do kolan i jest zajebiście :-D

Poza tym słyszę, już wlaazła zaraza do domu...

Ostatnia edycja:
zaraza hahahah!!!! Rozwala mnie Twój optymizm i romantyzm :-D:-D

Najważniejsze że Ty i maleństwo macie sie dobrze...reszta to pryszcz ale mam nadzieję że przyszły tatuś dojrzeje wreszcie i zacznie dbać o swoje skarby.

Upsss zaraza przyszla :)
A mnie osobiscie wkurza jak obcy ludzie chca mnie macac i mimo ze nie ma poki co czego macac to juz mnie wkur.. jak kazdy a POKaz czy ci brzuch urosl i nagle mnie macaja! Co innego sami swoi a co innego obcy ludzie. Moj brzuch! :)
Jestem wredna wiem. Serio w pracy to jestem herod baba. Wredna sekretara!

halo halo cyz ktos przeczytal mojego duzego posta od poczatku do konca?

chcecie, zebym wrzucala interesujace was info na moja stronke, zeby nie trzeba bylo po calym watku szukac?
adres strony w sygnaturkach

oj dziewczyny ale wy macie z tymi facetami...
mój to naprawdę złoto przy tym co wy wypisujecie...i absolutnie się nie zgodzę że facet nie jest ważny...dla mnie mój mąz jest najważniejszy i ja dla niego też...dziecko ma być owocem naszej miłosci ale najważniejsi i tak pozostanie zawsze dla siebie...i nie może tego wyprzedzic dziecko....jak dla mnie:)

i piszcie sobie co chcecie...:-):-)

pok
ja chcę żebyś wrzuciła i przeczytałam całego posta...;-)

No przyszedł i już się klei, to go odpycham, a ten "no daj się do kochanej kobiety przytulić!", a ja nie, nie zasłużyłeś na to by się tulić ani na odbieranie od Ciebie telefonów, jestem zła na Ciebie i już... To się zgasił....Boziu jak było fajnie w domu jak on był w pracy....grrrrrrr!!

reklama
Do góry