lilou83
Fanka BB :)
cześć Patrycja.witaj na forum
przyjmiemy Cię,bo w kupie siła,raźniej i ciaśniej
niech Cię tam anna_ dopisze do naszej listy, ale warunek jest jeden:
masz się udzielać na naszym wątku:-) a my w zamian będziemy trzymać mocno kciukasy,boś pierwsza w testowaniu:-) (mały szantaż nie zaszkodzi)
wiecie że lech Poznań wygrał 3:1 z Manchesterem ale fajnie trala lala
ja chyba nie wytrzymam do jutra z tym bzykiem i dorwę mojego dziś jeszcze
dziś u mnie był śluz rozciągliwy,przeźroczysty,przed południem robiłam testa i prawie podobnego koloru byla kreska co kontrolna,ale po południu wyszła już strasznie blada... wiec nie wiem co jest grane
Ikasia kup se babo testy z allegro po 1zł - 1szt. ja mam z allegro:-) a poza tym fajnie masz,ledwo Ci sie @ skończy i jedziesz z testami.ja to czekam na tą owulke i czekam i się doczekać nie mogę...
przyjmiemy Cię,bo w kupie siła,raźniej i ciaśniej
niech Cię tam anna_ dopisze do naszej listy, ale warunek jest jeden:
masz się udzielać na naszym wątku:-) a my w zamian będziemy trzymać mocno kciukasy,boś pierwsza w testowaniu:-) (mały szantaż nie zaszkodzi)
wiecie że lech Poznań wygrał 3:1 z Manchesterem ale fajnie trala lala
ja chyba nie wytrzymam do jutra z tym bzykiem i dorwę mojego dziś jeszcze
dziś u mnie był śluz rozciągliwy,przeźroczysty,przed południem robiłam testa i prawie podobnego koloru byla kreska co kontrolna,ale po południu wyszła już strasznie blada... wiec nie wiem co jest grane
Ikasia kup se babo testy z allegro po 1zł - 1szt. ja mam z allegro:-) a poza tym fajnie masz,ledwo Ci sie @ skończy i jedziesz z testami.ja to czekam na tą owulke i czekam i się doczekać nie mogę...
Ostatnia edycja: