reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No właśnie!!! Ale u mnie najgorsze jest to, ze ja sie napalam, ze na pewno sie udało!! Już sobie wszystko wyobrażam, planuje, oglądam ciuchy ciążowe i wózki dziecięce….
:sorry2:

reklama
a ja dziewczyny w zesżłym cyklu w którym logicznie patrzeąc nie było szans na fasolkę sledziłam wszystkie objawy i doszy\ukiwałam się ,czytałam i cuda na kiju jak to mówią a w tym luz,miałam i mam nadal głowę zaprzątnietą urodzinami M ale nie ze nie mysle ale nie swiruje,nie czytam o wczesnych objawach,niczego się nie doszukuje,nie sprawdzam,nie mierzę tempki,nawet kilka razy mi się zapomniało wziąć fiolik i nie pilnuje tego ,poszlałam z winkiem w pradze i z chodzeniem- jedynm słowem bedzie co będzie,nie czekam na nic,na nic się nie nastawiam,w piątek na luzie rano zrobie test jesli @ nie przyjdzie...bez emocji na razie jakis taki spokój ,że aż sama się dziwię...może cos przeczuwam nie świadomie...nie mam pojęcia,nawet dzis spałam tak twardo że nie słysząłm kota jak buszuje [po 6 rano a zawsze mnie budził....
więc może coś się świeci...3mać kciuki i pełny spokój do piątku:)

heh... ja na poczatku tak mialam. teraz 20 cykl staran a juz w zasadzie wszystko mam zaplanowane co i jak... Ale po jakims czasie nauczylam sie nie nakrecac nadmiernie, bo przychodzaca @ byla potwornym ciosem i rozczarowaniem, wiec teraz juz sie raczej nastawiam na @ niz na II. Ale mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie inaczej i szybko ujrzysz wymarzone dwie kreski :)

rastafianka - dobrze, ze z ginem skonsultowalas branie cast :) bo na rozne problemy roznie sie go przypisuje po prostu z tego, co zauwazylam. Ja sie tak napalilam na pierwszy cykl brania, ze bede w ciazy od razu, a sie okazalo, ze owu nie bylo w ogole, wiec teraz juz tak bardzo nie wierze - zatem u mnie efekt placebo raczej nie zadziala.

Ja w ogole przechodze od kilku dni etap rezygnacji. Mierzenie temp, testy owu i lykanie wszystkich tabletek to teraz bardziej z rozpedu i przyzwyczajenia niz cokolwiek innego. Ale juz wiara, ze sie uda mnie opuszcza coraz bardziej. Jeszcze niedawno myslalam, ze zrobimy IUI latem i sie uda a teraz juz nawet w to nie wierze... Ale juz nie raz tak mialam i pewnie za jakis czas przejdzie. Mam nadzieje, ze w tym cyklu gin potwierdzi owulke i wiara wroci.

Ostatnia edycja:
ooooo ja na emigracji nie mam tvn style, wiec chetnie pozniej poslucham od Was streszczenia wiadomosci!

to golądaj rasta i zdasz nam relacje,bo ja nie dosc ze w pracy to w ogóle tv nie posiadam na stanie i nie oglądam w domu wiec napisz co ciekawego mówili,ja w tym cyklu zastosowałam ale spoznione...więc zobaczymy jaka wiarygodnosc...

Jejku ja tez trzymam kciuki :)
Ja staram się nie myśleć...ale to jakoś samo przychodzi:) Mimo iż staram sie byc twardziel i czekam na @ to gdzies tam zawsze tli się iskierka nadziei ze może tym razem czeka nas miła niespodzianka :)

reklama
ja o testach owu mialam caly wyglad od mojego gina, wiec zobaczy na ile bedzie zgodnosc informacji :)
takie programy to czesto sa sponsorowane po cichu przez producentow danych produktow niestety, wiec tym bardziej jestem ciekawa jaka bedzie wiarygodnosc tych informacji.

Do góry