reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja nie wiem w jaki dzień miałam dokładnie owulke, ale my przytulaliśmy się w tym cyklu mniej więcej co 2-3 czasem 4 dni :) po skoku temp też :) więc w sumie nie wiem kiedy dokładnie zaciążyłam :p

też uważam że góra pół roku powinny trwać starania o dzidzię, bo potem to już człowiek świruje, że coś jest nie tak, że może już nigdy sie nie uda... Przynajmniej ja tak mam i mam już dosyć tych rozczarowań i straconych nadzieji.

Lilly no podobno tak jest najlepiej co 2-3 dni, bo plemniki potrzebują żeby dojrzeć 2 dni, więc takie przytulanie się codzienne jest w sumie bezskuteczne. My też ostatnio tak co parę dni, więc mam nadzieję

Jak narazie @ nie przyszła...

Ostatnia edycja:
no my w czwarek sobote niedziele no i dzis jak juz ma cos byc to bedzie a tak to od @ celibat moze gdzies tam jeden dzien po @ pominelam wiec kobietki 3 majcie kciuki za mnie fluidki slac i calej reszcie oczywiscie tez no bo wiecie paluszka zawiesc nie moge w koncu na mnie teraz liczy i czeka haha

Lilly A Ty jakie miałaś pierwsze objawy ciąży? Bolała Cię brzuch jakoś inaczej niż przed @?

Asiol A może poprostu jeszcze nie wyszedł ten test. Nie zawsze wykrywają wczesną ciążę. Nie chcę Cię nakręcać, ale zawsze jakaś nadzieja jest

Magenta to ja w takim razie 3mam kciuki

Julieet A gdzie to czytałaś? Bo ja w podręczniku od ginekologii, więc to są raczej pewne informacje

Ostatnia edycja:
Tez myslalam ze plemniki potrzebuja tych dwoch dni, ale na mnie sprawdzone ze codzienne seksowanko dało rezultat, wiec plemniki musialy dojrzec zeby trafic do celu.

Maaadziarka trzymam kciuki za II kreski i ciesze sie ze @ nie przyszla.

reklama
Do góry