reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie dziewczyny!

Co nowego u Was? Nie mam czasu za bardzo do Was tu zaglądać. Są jakieś nowe fasolki???

U mnie nijak... Czekam na @ do 7ego i żyję nadzieją, że jej nie dostanę. Może dostanę ten wymarzony prezent na Dzień Kobiet

Aniu jeszcze raz gratuluję

Ostatnia edycja:
reklama
19Ania90 to fantastycznie...gratuluje pięknej fasolki,w którym cyklu starań zaciążyłas??
maadziarka a u nas wyczekiwanie na marcowe fasolki...więc mnóstwo nadzieji jak zwykle:):)

dobra juz znalazłam 19 Ania - 4 cykl...hehe no mam nadzieje że ja nie będe musiała az tyle lub tylko tyle czekac...mój 2 własnie i tuż po owulacji więc czekamy na efekty...

Powróciłam od gieni :-)
4-5 tydzień, na razie wszystko ok, tylko jakaś nadżerka się przyplątała. Popatrzyła na testy, powiedziała, że ładnie się wszystko rozwija, ale na razie ciężko zobaczyć co w środku mojej kropeczki.
Zobacz załącznik 332397
Kazała przyjść za 2 tygodnie, więc 15tego marca, kolejne usg i wtedy powinniśmy coś zobaczyć, może i z serduszkiem :-)

ale "moja" fasolka już duża :-) ciociu Ael.. przyjadę tam wytarmosić Ciebie i brzuszek .. a potem małą :-)

reklama
Do góry