reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hahaha najgorsze jest chyba to ze z 3 pietra trzeba gnac po schodach bo wciaz winda zajeta:/;-) no ale kondycje sobie poprawie i moze nie dostane nagarny ze wogole chodze po klatce i trzaskam butami w czasie ich drzemki hihi

tez bym chciala latem chodzic z brzuszkiem w zwiewnej sukience takiej zeby ten sliczny brzuszek podkreslic

Ostatnia edycja:
reklama
Heheh a ja wole zimą :-D bo latem będzie upał, gorąco a tu jeszcze brzuszek dźwigasz... no i wtedy koniec z kąpielami w jeziorze :zawstydzona/y: a ja tak bardzo nie mogę się doczekać plaży! Choć jak wyjdzie inaczej, będę bardzo zadowolona i zniosę wszystko bo naprawdę warto! :tak:

A mnie sutki swędzą już drugi dzień... idzie normalnie oszaleć...

Hm... 26dc? Ale owu miałam jakoś tydzień temu więc @ się przesunie o kolejny tydzień. W tamtym cyklu też mnie swędziały, ale tylko jeden dzień... a w zasadzie tylko chwile... a nie cały czas... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry