reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja dziś powinnam testować, @ nie ma, ale czuję się małpowo, temperatura spadła o 0,1 st. Pewnie jutro przylezie buu

Czesc dziewczyny

Ja tak z doskoku w pracy...
Donia dawaj ,testuj,w końcu to już 1 marzec,a pamiętasz co mówiłam.."marzec należy do nas..posypią się fasolki"
ja juz po weekendowej owulce i czekam na efekty..na razie owulka w terminie tylko jakos tak bez śluzu ale była mam nadzieje z wysoką miękką szyjką,a teraz juz szyjka zamknięta i twarda no i nisko...jak to po owulce...
mam mnóstwo rzeczy związanych z weekendowym wyjazdem do Pragi z okazji 30 mojego M i pozniejszej imprezy urodzinowej niespodzianki dla niego,że czas mi zleci w mig do terminowej @ i będe testowac...a teraz to nawet nie mam czasu się masrtwic,szukac objawów i się nastawiac...zobaczymy co będzie,ale wierzę mocno i aura sprzyja fasolkom marcowym....
trzymam za nas
miłego dzionka

HEheh no tak ;-) I ciezarnej sie nie odmawia, wiec dziewczyny do dziela :tak:
Soglam a Ty zrob mezowi na urodzinki okragle prezencik ;-)

Bigchild No a myślisz,że na co ja liczę??? właśnie na taki prezencik...oby się udał...musi się udać...eh marzę o tym...no i to fakt ciężarnej się nie odmawia...więc my juz swoje podziałalismy...teraz lnatura musi zrobic swoje....

reklama
Hej dziewczyny :) wróciłam zadowolona z wizyty od ginekologa :) Potwierdził ciążę jestem w 7tygodniu :) moja fasolka ma 8mm :)) za 4tygodnie następna wizyta więc pewnie troche urośnie :)

Do góry