reklama
magenta :)
Fanka BB :)
wiedze ze nie tylko ja dospac nie moge hihi wlasnie sniadanko sobie jem i pije kawke jestem padnieta po wczorajszej przeprowadzce.. wszystko w koncie stoi i palcem mi sie na to nie chce kiwnac i co najsmieszniejsze mieszkam w bloku gdzie prawie same babcie mieszkaja i dziadki wiec od 22 cisza jak makiem zasial. wczoraj do mojego sie smialam ze ma nie chrapac zaglosno bo babcia zapuka ze mamy byc cicho hihi
Dotka- czyz by wstretna @ cie nawiedzila??
Dotka- czyz by wstretna @ cie nawiedzila??
lillydelux
Zmienione Dotka
Ja też jestem już całkiem nastawiona na @... podbrzusze pobolewa typowo jak co miesiąc, i temp dzisiaj spadła, więc nie ma innej opcji ...
Magenta to masz przechlapane kiepsko będzie z parapetówką
Ja też jestem już całkiem nastawiona na @... podbrzusze pobolewa typowo jak co miesiąc, i temp dzisiaj spadła, więc nie ma innej opcji ...
Magenta to masz przechlapane kiepsko będzie z parapetówką
Hej dziewczynki, długo mnie nie bylo, ale mam usprawiedliwienie, w nowym mieszkanku nie mam neta, dopiero od weekendu tego bedzie podlaczony.
Wczoraj mialam wizyte u lekarza jestem bardzo zadowolona, wszystko ok, widzialam bijace serduszko, moja fasolka jest juz coraz wieksza. Za 2 tyg badania prenatalne i usg 3 D jupiii
Co u was?
Wczoraj mialam wizyte u lekarza jestem bardzo zadowolona, wszystko ok, widzialam bijace serduszko, moja fasolka jest juz coraz wieksza. Za 2 tyg badania prenatalne i usg 3 D jupiii
Co u was?
Lillydelux- no z parapetowy nici no ale co zrobic taka okolica babciowa
Big- jak to dobrze uslyszec (yyy przeczytac) ze widzialas serduszko swojej fasolki i ze wszystko wporzadku... mi jeszcze troche czasu zostalo do owulki i nowe staranki hihi juz nie moge sie doczekac
Big- jak to dobrze uslyszec (yyy przeczytac) ze widzialas serduszko swojej fasolki i ze wszystko wporzadku... mi jeszcze troche czasu zostalo do owulki i nowe staranki hihi juz nie moge sie doczekac
Niestety, bylam na NFZ tym razem i nie dal mi lekarz fotki, moglam tylko na ekranie poogladac, ale jakis kiepski sprzet chyba mial bo dla mnie to byla czarna plama a nie ludek, a wiem ze inni widza juz czlowieczka, mi pokazal plame mowi tu bije serduszko nawet nie wiedzialam gdzie mam patrzec, to mi palcem pokazal. Ale mowi ze wszystko ok i ze za miesiac wizyta a za 2 tyg 3D.
najwazniejsze ze jest wszystko dobrze o zdjecia mozna na kolejnych wizytach prosic
Bigchild- a jakies nowe objawy sie pojawily czy jak narazie po za tym ze wiesz ze jestes w zdrowej ciazy nic ci nie dolega??
Bigchild- a jakies nowe objawy sie pojawily czy jak narazie po za tym ze wiesz ze jestes w zdrowej ciazy nic ci nie dolega??
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Big fantastyczne wieści! życzę ci kolejnych nudnych 7 miesięcy :-) (nudnych żebyś nie musiała się denerwować,że coś jest nie tak)
Hehe Lilly ja teoretycznie powinnam @ dostać za 3 dni (choć przewiduje przesunięcie) i nie mam żadnych typowych @ich objawów... (heh choć biorąc luteinę @ nie dostane) ale tak się dziwnie czuje w tym cyklu... jak nie ja...
Magenta no to masz doborowe towarzystwo ale myślę że to chyba lepsze, niż osiedle studentów. Przynajmniej cisza i spokój, bedziesz wysypiać się do pracy ;-)
A ja zaraz idę do pracy... a tak się spać chce, ze hej! Wczoraj mój się na mnie obraził, bo liczył na mały seksik a ja po położeniu się do łóżka zaaplikowałam luteinę biedny... ale było późno i zupełnie zapomniałam że mój luby miał chętkę... ja teraz mam zerową chęć na seks wiec o tym nie myślę.
Hehe Lilly ja teoretycznie powinnam @ dostać za 3 dni (choć przewiduje przesunięcie) i nie mam żadnych typowych @ich objawów... (heh choć biorąc luteinę @ nie dostane) ale tak się dziwnie czuje w tym cyklu... jak nie ja...
Magenta no to masz doborowe towarzystwo ale myślę że to chyba lepsze, niż osiedle studentów. Przynajmniej cisza i spokój, bedziesz wysypiać się do pracy ;-)
A ja zaraz idę do pracy... a tak się spać chce, ze hej! Wczoraj mój się na mnie obraził, bo liczył na mały seksik a ja po położeniu się do łóżka zaaplikowałam luteinę biedny... ale było późno i zupełnie zapomniałam że mój luby miał chętkę... ja teraz mam zerową chęć na seks wiec o tym nie myślę.
reklama
Podziel się: