reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wiedze ze nie tylko ja dospac nie moge hihi:-D wlasnie sniadanko sobie jem i pije kawke jestem padnieta po wczorajszej przeprowadzce.. wszystko w koncie stoi i palcem mi sie na to nie chce kiwnac i co najsmieszniejsze mieszkam w bloku gdzie prawie same babcie mieszkaja i dziadki wiec od 22 cisza jak makiem zasial. wczoraj do mojego sie smialam ze ma nie chrapac zaglosno bo babcia zapuka ze mamy byc cicho hihi:-D

Dotka- czyz by wstretna @ cie nawiedzila??

Zmienione Dotka :)
Ja też jestem już całkiem nastawiona na @... podbrzusze pobolewa typowo jak co miesiąc, i temp dzisiaj spadła, więc nie ma innej opcji ...
Magenta to masz przechlapane :p kiepsko będzie z parapetówką :p

Hej dziewczynki, długo mnie nie bylo, ale mam usprawiedliwienie, w nowym mieszkanku nie mam neta, dopiero od weekendu tego bedzie podlaczony.
Wczoraj mialam wizyte u lekarza jestem bardzo zadowolona, wszystko ok, widzialam bijace serduszko, moja fasolka jest juz coraz wieksza. Za 2 tyg badania prenatalne i usg 3 D jupiii :-D

Co u was?

Lillydelux- no z parapetowy nici no ale co zrobic taka okolica babciowa
Big- jak to dobrze uslyszec (yyy przeczytac) ze widzialas serduszko swojej fasolki i ze wszystko wporzadku... mi jeszcze troche czasu zostalo do owulki i nowe staranki hihi juz nie moge sie doczekac

Magenta tak jestes wlasnie w trakcie @, ale wiedzialam ze przyjdzie bo na monitoringu okazalo sie ze pecherzyk nie pekl

Lily dzieki :) i znow jestem na szarym koncu :)

BC super wiesci,na reszcie sie odezwalas masz jakies zdj z wizyty?

Niestety, bylam na NFZ tym razem i nie dal mi lekarz fotki, moglam tylko na ekranie poogladac, ale jakis kiepski sprzet chyba mial bo dla mnie to byla czarna plama a nie ludek, a wiem ze inni widza juz czlowieczka, mi pokazal plame mowi tu bije serduszko nawet nie wiedzialam gdzie mam patrzec, to mi palcem pokazal. Ale mowi ze wszystko ok i ze za miesiac wizyta a za 2 tyg 3D.

najwazniejsze ze jest wszystko dobrze o zdjecia mozna na kolejnych wizytach prosic:-D
Bigchild- a jakies nowe objawy sie pojawily czy jak narazie po za tym ze wiesz ze jestes w zdrowej ciazy nic ci nie dolega??

Big fantastyczne wieści! życzę ci kolejnych nudnych 7 miesięcy :-) (nudnych żebyś nie musiała się denerwować,że coś jest nie tak)

Hehe Lilly ja teoretycznie powinnam @ dostać za 3 dni (choć przewiduje przesunięcie) i nie mam żadnych typowych @ich objawów... (heh choć biorąc luteinę @ nie dostane) ale tak się dziwnie czuje w tym cyklu... jak nie ja...

Magenta no to masz doborowe towarzystwo :-D ale myślę że to chyba lepsze, niż osiedle studentów. Przynajmniej cisza i spokój, bedziesz wysypiać się do pracy ;-)

A ja zaraz idę do pracy... a tak się spać chce, ze hej! Wczoraj mój się na mnie obraził, bo liczył na mały seksik a ja po położeniu się do łóżka zaaplikowałam luteinę :-D biedny... ale było późno i zupełnie zapomniałam że mój luby miał chętkę... ja teraz mam zerową chęć na seks wiec o tym nie myślę.

reklama
Z objawow to nudne nic... NO kregoslup to standard raz boli bardziej raz mniej, zmieniam sie w wygladzie, ale jesli chodzi o samopoczucie, to jest cudowne!
Chce juz wiosne piekny brzuszek i spacerki.

Do góry