reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wiedze ze nie tylko ja dospac nie moge hihi:-D wlasnie sniadanko sobie jem i pije kawke jestem padnieta po wczorajszej przeprowadzce.. wszystko w koncie stoi i palcem mi sie na to nie chce kiwnac i co najsmieszniejsze mieszkam w bloku gdzie prawie same babcie mieszkaja i dziadki wiec od 22 cisza jak makiem zasial. wczoraj do mojego sie smialam ze ma nie chrapac zaglosno bo babcia zapuka ze mamy byc cicho hihi:-D

Dotka- czyz by wstretna @ cie nawiedzila??

Zmienione Dotka :)
Ja też jestem już całkiem nastawiona na @... podbrzusze pobolewa typowo jak co miesiąc, i temp dzisiaj spadła, więc nie ma innej opcji ...
Magenta to masz przechlapane :p kiepsko będzie z parapetówką :p

Hej dziewczynki, długo mnie nie bylo, ale mam usprawiedliwienie, w nowym mieszkanku nie mam neta, dopiero od weekendu tego bedzie podlaczony.
Wczoraj mialam wizyte u lekarza jestem bardzo zadowolona, wszystko ok, widzialam bijace serduszko, moja fasolka jest juz coraz wieksza. Za 2 tyg badania prenatalne i usg 3 D jupiii :-D

Co u was?

Lillydelux- no z parapetowy nici no ale co zrobic taka okolica babciowa
Big- jak to dobrze uslyszec (yyy przeczytac) ze widzialas serduszko swojej fasolki i ze wszystko wporzadku... mi jeszcze troche czasu zostalo do owulki i nowe staranki hihi juz nie moge sie doczekac

Magenta tak jestes wlasnie w trakcie @, ale wiedzialam ze przyjdzie bo na monitoringu okazalo sie ze pecherzyk nie pekl

Lily dzieki :) i znow jestem na szarym koncu :)

BC super wiesci,na reszcie sie odezwalas masz jakies zdj z wizyty?

Niestety, bylam na NFZ tym razem i nie dal mi lekarz fotki, moglam tylko na ekranie poogladac, ale jakis kiepski sprzet chyba mial bo dla mnie to byla czarna plama a nie ludek, a wiem ze inni widza juz czlowieczka, mi pokazal plame mowi tu bije serduszko nawet nie wiedzialam gdzie mam patrzec, to mi palcem pokazal. Ale mowi ze wszystko ok i ze za miesiac wizyta a za 2 tyg 3D.

najwazniejsze ze jest wszystko dobrze o zdjecia mozna na kolejnych wizytach prosic:-D
Bigchild- a jakies nowe objawy sie pojawily czy jak narazie po za tym ze wiesz ze jestes w zdrowej ciazy nic ci nie dolega??

Big fantastyczne wieści! życzę ci kolejnych nudnych 7 miesięcy :-) (nudnych żebyś nie musiała się denerwować,że coś jest nie tak)

Hehe Lilly ja teoretycznie powinnam @ dostać za 3 dni (choć przewiduje przesunięcie) i nie mam żadnych typowych @ich objawów... (heh choć biorąc luteinę @ nie dostane) ale tak się dziwnie czuje w tym cyklu... jak nie ja...

Magenta no to masz doborowe towarzystwo :-D ale myślę że to chyba lepsze, niż osiedle studentów. Przynajmniej cisza i spokój, bedziesz wysypiać się do pracy ;-)

A ja zaraz idę do pracy... a tak się spać chce, ze hej! Wczoraj mój się na mnie obraził, bo liczył na mały seksik a ja po położeniu się do łóżka zaaplikowałam luteinę :-D biedny... ale było późno i zupełnie zapomniałam że mój luby miał chętkę... ja teraz mam zerową chęć na seks wiec o tym nie myślę.

reklama
Z objawow to nudne nic... NO kregoslup to standard raz boli bardziej raz mniej, zmieniam sie w wygladzie, ale jesli chodzi o samopoczucie, to jest cudowne!
Chce juz wiosne piekny brzuszek i spacerki.

Do góry