reklama
magenta :)
Fanka BB :)
no trzeba myslec pozytywnie a wszystko sie nam ulozy;-)kurde i o 12 transprcik znowu te klamoty wozic... porazka najchetniej zabrala bym tylko torebke i wyszla
Paluszek_
Dziekuje Wam Kochane, ja wiem ze to takie użalanie się nad sobą, ale ja jakos sobie z takimi sprawami ciagle poradzić nie moge zaraz mysle co sobie inni pomyslą, ile nerwów przysparzam rodzinie i ze znowu zawaliłam czyjes oczekiwania...nie wiem dlaczego tak mam tak było od zawsze, martiwenie sie tym co powiedzą inni, co pomyslą, jak mnie ocenią, czy bedzie komus przykro itpitp Tak mi sie kiedys wydawało ze przyjdzie moment w którym to się zmieni, dorosnę, dojrzeje, usamodzielnie się a tu jednak jedno z drugim nie ma nic wspólnego...Ale nic... wiem nie ma co płakać nad tym co juz minęło...
hmm z zawodu jestem fryzjerka... ale dlugo juz nie robilam w zawodzie co najwyzej ludzie z polecenia innych itp w salonie juz nie robie chyba z 4 lata;-) jakos mnie to nie krecilo a teraz hmm jestem kurka domowa haha bo pracy w szwecji jest tylko praktycznie do sprzatania domow willi biur itp czyli sprzataczka... jak narazie zastuj przez ta zime pewnie praca znowu ruszy od maja... a ja do tego czasu sama w domku sie ucze szwedzkiego i chce znalesc jakas inna prace bo jakos mysl ze sprzatam brudy w domach mnie nie cieszy...
Paluszku- nie mysl co inni pomysla bo nie robisz tego dla kogos a dla siebie... nawet jesli bylo by ci dobrze bez zadnych wyksztalcen to nic na sile robic nie musisz najwazniejsze zeby tobie bylo dobrze... ja na sile robilam szkole fryzjerska i wyszlo na to ze zrobilam na sile z ledwoscia zdajac bo nie chcialo mi sie tego uczyc bo poprostu mnie to nie interesowalo po zecie poszlam robic sobie ogolniaka ktorego w sumie nie skonczylam bo wyjechalam do szwecji. moze zrobie szkole tutaj albo jak kiedys wroce do polski narazie zyje dobrze nikt mi nie wypomina ze jestem po zecie i tyle a jest duzo osob po studiach ktore mowia ty po zecie a wiecej nawet w polsce zarabilas odemnie teraz to juz wogole mysla ze na kokosach sypiam a zyje na poziomi normalnego czlowieka z tym ze nie musze myslec ze jak kupie sobie buty to jutro moge na chleb nie miec
Paluszku- nie mysl co inni pomysla bo nie robisz tego dla kogos a dla siebie... nawet jesli bylo by ci dobrze bez zadnych wyksztalcen to nic na sile robic nie musisz najwazniejsze zeby tobie bylo dobrze... ja na sile robilam szkole fryzjerska i wyszlo na to ze zrobilam na sile z ledwoscia zdajac bo nie chcialo mi sie tego uczyc bo poprostu mnie to nie interesowalo po zecie poszlam robic sobie ogolniaka ktorego w sumie nie skonczylam bo wyjechalam do szwecji. moze zrobie szkole tutaj albo jak kiedys wroce do polski narazie zyje dobrze nikt mi nie wypomina ze jestem po zecie i tyle a jest duzo osob po studiach ktore mowia ty po zecie a wiecej nawet w polsce zarabilas odemnie teraz to juz wogole mysla ze na kokosach sypiam a zyje na poziomi normalnego czlowieka z tym ze nie musze myslec ze jak kupie sobie buty to jutro moge na chleb nie miec
Ostatnia edycja:
dokladnie Andzia taka jest prawda po prostu robisz to co wydaje sie tobie odpowiednie i tyle
reklama
Andzia a testa robilas?? moze masz niska jak narazie?? kurcze przykro mi strasznie
Podziel się: