reklama
A wszystko dobrze Slyszeliśmy jak bije serduszko naszej dzidzi W środę idę na kolejną wizytę ale już na NFZ. Mam być na 7.00 to mnie gdzieś wciśnie w kolejkę żebym becikowe dostała. Lekarz bardzo fajny i chyba on mi będzie prowadził ciążę tylko nie wiem jak to będzie z dojazdami do warszawy ale jakoś dam radę .
A to nasze maleństwo :-)
A to nasze maleństwo :-)
Załączniki
po raz pierwszy z narzeczonym staramy się o dziecko, a na grudzień mamy zaplanowany ślub staramy się jakoś od wakacji i póki co do biorę kwas foliowy i płodność faza 1 i 2 z baby and mama med. Jakoś w przyszła niedziele ma @ ale zobaczymy mam nadzieje , że się nie pokaże i zobacze II kreseczki na teście
reklama
rurka
Fanka BB :)
krysiulek powodzenia!!!!!!!! i kciuki!!!!!!! za dwie krechy!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
klari no w sumie to dwie imprezy urodzinowe...bo Haneczka urodziła się i zmarła 23 stycznia...
ale w sumie trzy imprezki bo ślub 12 maja braliśmy więc 8 moje urodzinki, 12 rocznica a 17 męża urodziny
a Zuzia moja z marca jest i teraz na marzec termin mam więc dzieci będą marcowe ;-)
klari no w sumie to dwie imprezy urodzinowe...bo Haneczka urodziła się i zmarła 23 stycznia...
ale w sumie trzy imprezki bo ślub 12 maja braliśmy więc 8 moje urodzinki, 12 rocznica a 17 męża urodziny
a Zuzia moja z marca jest i teraz na marzec termin mam więc dzieci będą marcowe ;-)
Podziel się: