reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witaj KARLA :-) ja oczywiście Cię pamiętam.. fajnie, że znowu jesteś :tak: myśl pozytywnie a ja trzymam &&&&&&!

Powodzenia dziewczyny :*

reklama
Zajrzalam tu na sekundke i widze, ze magda_88 urodzila :) wooow :)

Za 8dni bedzie dokladnie rok jak zobaczylam dwie kreski na tescie ciazowym i tego Wam wszystkim serdecznie zycze jak najszybciej :****

Hej dziewczyny. Ja się staram po raz pierwszy od 3 cykli. I aktualnie mam taką sytuację, że spóźnia mi się okres 2 dni (zwykle mam jak w zegarku). Test - negatywny. Dziwne kłucie w jajnikach (pierwszy raz w życiu takiego typu ból) + zwykły ból jak na okres, ale zwykle taki ból oznaczał, że właśnie zaczynam krwawić. Więcej objawów nie mam. Temperatura w pochwie powyżej 37 i rośnie z dnia na dzień 37,1 a dziś 37,5. Zastanawiam się nad pójściem do lekarza, ale czy tak wcześniej cokolwiek mi powie. A może beta HCG. Ale wystraszyło mnie, że na wynik czeka się 7 dni... a wszędzie na forach widziałam, że dziewczyny mają wynik tego samego, lub dzień po...

Hej dziewczyny. Ja się staram po raz pierwszy od 3 cykli. I aktualnie mam taką sytuację, że spóźnia mi się okres 2 dni (zwykle mam jak w zegarku). Test - negatywny. Dziwne kłucie w jajnikach (pierwszy raz w życiu takiego typu ból) + zwykły ból jak na okres, ale zwykle taki ból oznaczał, że właśnie zaczynam krwawić. Więcej objawów nie mam. Temperatura w pochwie powyżej 37 i rośnie z dnia na dzień 37,1 a dziś 37,5. Zastanawiam się nad pójściem do lekarza, ale czy tak wcześniej cokolwiek mi powie. A może beta HCG. Ale wystraszyło mnie, że na wynik czeka się 7 dni... a wszędzie na forach widziałam, że dziewczyny mają wynik tego samego, lub dzień po...
A mierzysz codziennie o tej samej porze ? w jednym miejscu ?
Strasznie długi czas oczekiwania.na wynik :)

a tak poza tym bardzo bardzo się cieszę, że dołączyłaś do nas :) powodzenia :)

Witam nową staraczkę ;-)
Jussastar każda ciąża inna i u każdej inne są objawy;-) U mnie oprócz bólu w podbrzuszu i pleców, miałam jakieś dziwne plamienia, zdziwiło mnie to, że były dwa albo trzy :szok: Aż się dziewczyny z pracy śmiały, że muszę z każdą, z nich mieć @ :), dwa tyg później już było przeczucie i test pokazał, że się nie myliłam... A teraz już połowa i czas leci jak szalony :)
Trzymam zawsze kciuki za każda staraczkę, bo wiem jak to jest się starać, przez dłuższy czas;-)

Christmas_04.jpg

Załączniki

• Christmas_04.jpg
    Christmas_04.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama

Zdrowych - bo to najważniejsze.
Pełnych miłości - bo to sens życia.
Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile.
Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe.

Ostatnia edycja:
Do góry