reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oj anuszka ja już nie mam siły wierzyć że kiedy kolwiek nam się uda ... moja psychika już jest tak szarpnięta że jak tylko zobaczę brzuszek ciążowy lub niemowlaka to płakać mi się chce ... że ja tak nie mogę mieć ...

reklama
U mnie wredota wczoraj przylazła i zaczynam drugi cykl starań.. :-)
Czuję, że brakuje mi Progesteronu więc w tym cyklu spróbuje brać Luteinę 3 dni po owulce.. przy Michale Lutka mi pomogła więc czemu nie.. I w tyg powtórzę sobie Prolaktynę czy czasami nie jest powyżej normy :tak:
Ogólnie strasznie się w tym cyklu nakręcałam :sorry: teraz luzuje.. temp będę mierzyć ale testy owulkowe olewam! A i pierwszy test ciążowy zrobię w 16 dniu wyższych temperatur :cool2: ale jestem cwaniak co? :-D

Anuszka &&&&&&&&&& żeby szybko się udało :*

Pyscek jakbym mogła to bym przyjechała i Cię poprzytulała.. Wasze porażki są moimi porażkami :-( co miesiąc mam wielką nadzieje i z oczekiwaniem czekam na rezultaty Twoje i Kwiatuszka.. strasznie mnie bolą Wasze niepowodzenie, jak moje własne.. ale wierzę, że w końcu Wam się uda.. nie dziwie się, że Twoja psychika już wysiada.. :-( może odejdź z forum, nie wchodź na nasze staraczki na FB, wyluzuj bo sama wiem, że forum nakręca.. Uwolnij Monia od tego wszystkiego.. Przestaniesz mniej myśleć.. Pamiętaj, że jestem z Tobą i wiesz gdzie możesz mnie znaleźć :*

Kwiatuszek @ przylazła? :-( .. podchodzicie kolejny raz do IVF? :*

Miłej niedzieli Kochane :*

Natkusia Kochana jesteś:* wiem wiem gdzie Cię mogę dopaść :p jak coś mam Twój nr tele :tak: Buziaczki dla Michasia, niestety chyba będzie musiał znaleźć sobie nową narzeczoną, bo tej się nie doczeka :confused2::-(

Witam Was dziewczyny :)

Pycek.. może właśnie w tym tkwi sęk.. że baaardzo nastawiasz się na to IUI.. może masz racje.. że podejdziesz tylko dla męża.. może to właśnie ta metoda.. i pamiętaj.. obiecałaś służyć radą jak będziesz w ciąży.. bez Twojej ciąży nie działam ! :*

Kwiatek.. Tobie też się uda :)

Teraz ja się boję co to będzie jak ja zacznę się starać :) będą gromy lecieć na mnie :D

Natkusia może być i synek, ale aby już był !! :( a tu ani córy ani syna nie ma ... tak z tego co kiedyś mówił gin to kwalifikujemy się .. ale zobaczymy po jutrzejszej wizycie co powie .. i co będzie dalej z nami :-(
Madzia weź kobieto nawet tak nie mów ! masz działać i to już jak tylko możesz !! a może jak uda Ci sie zajść obie będziemy śmigać w ciąży ... a może ja czekam na Ciebie :-p

Pyscek nie mogę na razie :) poczekam cierpliwie na Ciebie :p ktoś Cię w tyłek musi kopać :) żebyś się w garść wzięła :p

Michaś chce dziewczynę a ja.. porady :)

reklama
No i plam przyszły, a tak właśnie u mnie się @ zaczyna
dlaczego?
CLO, wiesiołek, dwa pęcherzyki które pękły, wyniki w miarę ok ...
czy jest ktoś kto może mi to wytłumaczyć
:((((((((((
Ach babeczki teraz ja wam będę smęcić

Ostatnia edycja:
Do góry