reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

daj mi receptę na odblokowanie psychiki :D to jest właśnie najtrudniejsze
jakoś nie umiem o tym nie myśleć ... zapomnieć się itd
ile się staraliście?

reklama
My ok 30 miesiecy.. Na poczatku ciagle o tym myslalam, nakrecalam sie itd, a pozniej sie pogodzilam ze nie bede mama, zaczelam pracowac, zapomnialam i bach udalo sie... Wyjedzcie gdzies, nie mierz temp, nie starajcie sie, wiem ze to nie jest latwe, bo wiem co przechodzisz, ale ja tez mialam to samo..

cześć babeczki...
po raz pierwszy pojawiłam się w tym wątku bardzo dawno temu ...około 2010 roku ... większość z moich przyjaciółek niedoli już dawno dołączyła do wątków ciężarówek i mamusiek ... a my nadal staramy się z eMem o pierwszą dzidzię ...
chciałabym dołączyć również do was, może dowiem sie czegos nowego, ważnego i może będę mogła podzielić się również swoimi doświadczeniami ...
jak to mówią w kupie raźniej
przygarniecie?
Witaj Anuszka :) wita Cię formułowa staruszka staraczek :sorry: rozgość się u nas i czuj się jak w domu :) pisz co ślina na język przyniesie :)

Kwiatuszeq
przykro mi, strasznie . . . :(((((
Wiem z 'tamtego' wątku ale tam nas tak dużo że nie miałam już gdzie się wcisnąć ze swoim postem
My Narazie liczymy jeszcze na naturalsa do czasu kwalifikacji ale chyba znów nic z tego bo brzuch czuje jak na @

anuszka staruszka staraczek w sensie że długo się staram i z tego wątku to niestety ale kwiatuszek i ja jesteśmy najdłużej starającymi się :( nasz koleżanki z forum już dawno mają dzieci, zaszły w ciążę z drugim bądź zaczynają starania nad rodzeństwem dla ich pociech ... dlatego nazywam się staruszką ...
kwiatuszku skarbie strasznie mi przykro :-( jak przeczytałam Twój post to się popłakałam ... i co teraz zamierzacie ??

a ja dziś miałam dobry humor od rana ... ale potem sms i bach ! przyjaciółka w ciąży z trzecim dzieciaczkiem, no to szczerze jej pogratulowałam, bo ciesze się z jej szczęścia, ale oczywiście nasunęło się pytanie dlaczego ona a nie ja ! i popłakałam się mąż mnie pocieszał ... ale i tak mam łzy w oczach .... a co jeśli ta iui się nie uda, co dalej ... tą iui robię tylko i wyłącznie dla męża bo ja już bym zakończyła to wszystko i poddała się o walkę na invitro z programu w klinice, a wiem że my się już kwalifikujemy ... a jak się nie uda i invitro to ja już się kompletnie załame...

Monia ja tez bylam staruszka w staraniach i co udalo sie, wiec wierze i z calego serca wiem ze Tobie i Nati sie udaa... Sama czekalam tyle czasu i wiem jak to jest...
Dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&;-)

reklama
Pyscek
Hm ja ci radzę mieć nadal taki stosunek do tego 3go IuI a nóż widelec się uda :-D
No i nie załamuj się na zapas :eek:
jaka ja mądra co?zobaczmy jak mi @ przyjdzie to będzie ryk . . .
Moja koleżanka starała się i leczyła 6lat i zaszła naturalnie. Trzeba wierzyć w cuda !

Do góry