reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscek no ja tam codziennie wchodzę i mam plan by o czymś napisać ale potem stwierdzam, ze w sumie nie ma o czym...

no dobra ale, żeby nasz watek kompletnie nie zamarł to dziś coś napisze :)

jutro jadę na kolejną komisję lekarską (od decyzji poprzedniej się odwołałam bo dali mi taki śmieszny uszczerbek na zdrowiu, że niech się w d....ę pocałują). No więc teraz wysłali mnie do Łodzi.

a co do cyklu to czekam na @ a po niej umawiam się na kolejne badanie czystości pochwy, oby teraz wyszło idealnie no i HSG.

dziś już plecy bolą więc @ nadchodzi, ovufriend mnie rozśmieszyło, po raz pierwszy dostałam 10 / 10 ptk jeśli chodzi o objawy ciążowe, w życiu bym się nie spodziewała, że objawem ciąży może być... biegunka :szok:

pyscek jak dziś zobaczyłam tempkę to się złamałam i siknęłam :zawstydzona/y:

siknęłam i o mało na zawał nie zeszłam :szok::szok::szok:

no coś tam widzę, mąż też ale nie chce się jeszcze nakręcać, może testy wadliwe albo coś, teraz się cieszę a jutro tempka pewnie spadnie na łeb na szyję i będzie płacz :-(

reklama
Karola ten wykres zapowiada się najbardziej korzystnie z ostatnich Twoich wykresów. Ostatnio ja na Niego spoglądałam jakieś 2 dni temu, to już wydawał mi się "wzorowy", a teraz... nie chcę zapeszać... Zrób jutro kolejnego testa, coś mi się zdaje, że małe Fasolino się tam gnieździ... :p

Do góry