reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek jak Ty zapamiętujesz te wszystkie kody na produkty?! Bo ja jestem zawsze pod wrażeniem :)
Kochana te produkty co ludzie non stop kupują tu chodzi wyłącznie o pieczywo (chleby, bułki), warzywa i owoce mamy mnustwo kodów rozpisanych na kartce, ale jeżeli codziennie kasujesz te same rzeczy to już kod znasz na pamięć :) a inne szukasz na kartce :) bo reszte artykułów ma swoje kody i tylko tykasz na tikaczu (jak ja to nazywam, bo robi to TIT :-D )

a teraz z innej beczki zapewne ciekawe jesteście co u mnie po wizycie a więc :

wiem wiem nie zaczyna się zdania od a więć, ale :

a ja kochane właśnie po wizycie jestem :) endometirum mam 6.57 mm czyli bardzo ładne jak gin powiedział :) jak sprawdzał pęcherzyki to w prawym jajniku mam 18 mm i tadam drugi 15 mm czyli jak stwierdził, cyt. tego się obawiam, że może wyjść ciąża bliźniacza ... (no bo wiecie ja malutka i drobniutka to nie wyobrażam sobie dwóch maluchów w sobie ... ) no i się pośmialiśmy troszeczkę :p owulka na 100 % jutro będzie czyli dziś i jutro musze mężą zgwałcić :D potem leki dostałam, oczywiście spytał się czy przytyłam po encortonie - mówie że chyba nie a jak tak to może 1 kg :p to śmiał się że po mnie nie widać nawet jakbym przytyła :p :) także, mam brać leki wg wskazań, testować mam 3.08 (ale zrobię go - o ile go zrobię :p trochę później) a i kazał mi za mc z ciążą przyjechać :) spytałam czy jak by się nie udało to z @ w 1-3 dc mam się zjawić, a on cyt. tak jakby co to wtedy zobaczymy i podejmiemy inne drastyczne metody leczenia :) i tu się zaczął śmiać :) bo już nie mogę więcej być na clo bo już to mój 4 cykl .. więc coś innego mi da ...

Dziękuję za uwagę :D

Ostatnia edycja:
Hejka! Pyscek jak nie mozesz byc wiecej na CLO? Max 6 cykli i przerwa moze byc? chbya ze masz jakies przeciwskazania. Ciaza bliznaicza sie nei martw bo to maly procent jest. Ja raz 5 pecholi po CLO mialam i jakos nawet jednego nie bylo. A tak to w granicach 2-2 pecherzykow mam.

Ja w tym cyklu 6 raz bralam CLO teraz przerwa. Badanka, hsg i IUI

Pyscek no to cudnie!!!! Piękne endometrium, nie mówiąc już o pęcherzykach, a dwa dorodne, to zwiększenie szansy powodzenia! Molestuj męża na ostro, działajcie i w sierpniu II będą :*

Pati - no nie wiem dlaczego, lekarz mi powiedział,że zmienimy metody jak @ przyjdzie, ale mam nadzieję,że nie przyjdzie bo robimy z mężem co możemy aby się udało ;-) piękny prezent bym miała na 3 rocznicę ślubu :laugh2:
Magda i Natkusia dziękuję za kciuki :)) :*:*:*

reklama
pyscek mnie jakiś czas nie było na forum... przeszłam poważny kryzys...

odstawiłam starania na jakiś czas...

jutro napiszę Ci na spokojnie jak do tego doszło i dlaczego tak się stało jak się stało.

buziaki :*

Do góry