reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a co tu tak cicho ?? czyżby wszystkie nie wychodziły z łóżek :-p staracie się na maxa jak myślę :rofl: hihi
a my dziś z mężulkiem mamy małe święto :-p mianowicie dziś nam stuknęło 2 lata i 11 mcy po ślubie a za miesiąc będzie 3 latka :szok: ale ten czas szybko leci :tak:

pyscek my 4.08 będziemy obchodzić pierwszą rocznicę :tak:

a Wy 10 dni później już trzecią, wow :-)

melduję, że tempka spadła ale @ jeszcze nie przylazła.

Karola wykres wygląda obiecująco :) ale kurde te temperatury masz zdradliwe :) w 11 i 12 dniu na pewno dobrze zmierzyłaś temp ?

magda mierzyłam tak samo jak zwykle... tym samym termometrem, w 11 dpo zaznaczyłam jako zaburzoną bo kilka razy wstawałam na sikanko w nocy :baffled:

w jakim sensie zdradliwe, powinny być wyższe czy niższe? :confused:

no wedle zasady temperatura wskazująca na owu powinna być wyższa o 0,2 st. od poprzedzającej ją i 6 ostatnich temp. powinno być niższych :) ale widzę,że tu teścior był dlatego te dwie temp. mi wskazują na zdradliwość :) ale temperatura nieco spadła ale nie jest w fazie niskich temperatur więc jest ok :) kiedy sikasz?

magda jeśli tempka jutro nie spadnie jeszcze bardziej albo @ nie przyjdzie w nocy / rano to jutro zatestuję, został mi ostatni test, ten z allegro.

planowałam iść jutro na betę ale oblukałam wszystkie laboratoria i duuuupa, bety jutro nie zrobię, bo w mieście będę dopiero ok 15 a gdzie bym nie pojechała to krew pobierają tylko do godziny 10 :wściekła/y:

Karola beta to najlepsze rozwiązanie, bo z testami różnie bywa. Jak zaszłam w sierpniu, to test wyszedł mi 5 dni po terminie, a teraz wiedziałam 3 dni przed. Jak masz te testy z Allegro to jeszcze luz, ale jak kupisz 3 w aptece, to kosztuje Cię to tyle samo co beta, więc nie ma po co się męczyć. W każdym razie wykres bardzo ładny i trzymam kciuki za powodzenie akcji!

bety nie ma sensu już robić :-(

@ jeszcze nie nadeszła ale tempka znów spadła, test ciążowy negatyw czyli złudzeń już nie mam żadnych.

tylko skoro nie udało się to gdzie podziewa się @??? mogłaby już przyjść to nowy cykl już by się zaczął, a czym szybciej zacznę nowy cykl tym szybciej będzie kolejny owulacyjny we wrześniu :tak:

reklama
Do góry