reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fur koniecznie bierz kwas foliowy, najlepiej co najmniej 3 miesiące przed ciążą zacząć go brać. Najlepszy jest chyba Folik.

Pyscek no to masz szczęście! Przynajmniej sytuacja ogarnięta, zaczynasz stymulację, a już niedługo będziemy wypatrywać II :)

reklama
pyscek jestem myslami cały czas z Tobą!!! w końcu musi się udać!

dałam się namówić na testowanie, ech jednak mam słabą silną wolę :-p

no ale wynik taki jakiego oczekiwałam- I krecha :tak:

powinnam Ci Karola w doope kopora zasunąć :wściekła/y: jesteś przed @ więc poczekaj z tym testem, temp masz ładną więc nie spiesz się :) zrób test kilka dni (najlepiej 7 dni) po planowanej @ i będziesz chwalić się II kreseczkami :tak: tzrymam kciuki &&&&&&&&&&&

pyscek, magda ja mam pewną strategię...

zostały mi 2 testy (te szajsowate, z allegro), jak je obsikam to nie będzie mnie nic kusić bo testów w domu brak :tak: :tak: i wtedy już nie mam wyboru, będę czekać do terminu @ :-)

jest w tym pewna logika (jak na blondynkę przystało), co nie? :rofl2:

hahaha no jakaś strategia jest u mnie w łazience leży jeszcze chyba 5 testów ale jakoś mnie nie ciągnęło na robienie, wręcz przeciwnie robiłam te w tamtym cyklu pod przymusem ... :-p lekarza, męża, i moich dziewuszek z "starego" forum, no i dla Was bo też czekałyście na wieści :-p
najlepiej ćwiczyć silną wolę :)
ale i tak wiem że będziesz mieć II tłuste krechy :)

zaczynam nie lubić fazy lutealnej, no sorry za wyrażenie ale ja nie jem, ja żrę :crazy:

całymi dniami jestem na "diecie rotacyjnej" - gdzie się nie obrócę to coś zeżrę :no:

od godziny 14 do teraz pochłonęłam:

mrożoną kawę
snickersa
gotowaną fasolkę z bułka tartą
kilka kawałków ciasta jagodowego z galaretką
0,5 kg arbuza
3 kawałki chałki z masłem
smażoną kiełbasę z musztardą i ketchupem
tosta z żółtym serem i oregano

jeszcze kilka owulacji i faz lutealnych i moje idealne BMI pójdzie w niepamięć :wściekła/y:

reklama
Do góry