reklama
kurcze szkoda kobietki ze ta wredna @ przyszła mi sie chyba niestety tez zbliża... co prawda mielismy zaczac sie starac za 2 miesiace ale jakos pare dni temu chyba 3 razy poprzytulałam sie z mezem złoscił się ze nie zeszłam z niego hehe no cóz mogłaby być jakas mała niespodzianka... ale cos od 2 dni mnie podbrzusze pobolewa wiec pewnie@ idzie:/
Pyscek
:)
tak @ dziś rozhulała się na dobre, przez dwa dni były tylko plamienia mąż mnie pocieszał że to może te pęcherzyki z prawego jajnika dały znać o sobie, a dziś ledwo co mogę z łóżka wstać, leje się ze mnie jakby kaczkę zaszlachtował, do tego ostry ból jajnika lewego tak jakby miało mi rozsadzało go :--( masakra leki przeciw bólowe pomagają tylko na 30 min
tak @ dziś rozhulała się na dobre, przez dwa dni były tylko plamienia mąż mnie pocieszał że to może te pęcherzyki z prawego jajnika dały znać o sobie, a dziś ledwo co mogę z łóżka wstać, leje się ze mnie jakby kaczkę zaszlachtował, do tego ostry ból jajnika lewego tak jakby miało mi rozsadzało go :--( masakra leki przeciw bólowe pomagają tylko na 30 min
kochana ja co miesiac mam takie bolesne miesiaczki
P
patu$ka
Gość
ja tak mialam w niedziele i poniedzialek.OKazalos ie ze poronilam samoistnie wczesna ciaze. Takz emoze wybierz sie z tym do lekarza.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ja tez mam takie bolesne ze nieraz tracilam przytomnosc za mloduteraz juz troche lzej
Pyscek
o matko weź mnie nie strasz buu ... nie miałam takiej bolesnej miesiączki od wieków jak zaczełam brać leki anty bo za młodu miałam straszne wylewne @ i bolesne, a teraz to tak jakby nie dołem brzuch bolał tylko kół niemiłosiernie jajnik lewy, taki ból że mnie budził co chwila rano ... :-( jak skączy mi się okres to chyba zadzwonie do gina na wizyte sie umówie...ja tak mialam w niedziele i poniedzialek.OKazalos ie ze poronilam samoistnie wczesna ciaze. Takz emoze wybierz sie z tym do lekarza.
Pyscek
Dziś jeszcze się trzymałam, wczoraj wieczorem jak położyliśmy się spać popłakałam sobie, dziś dopóki mąż nie przyszedł z pracy i powiedział że jemu też smutno bo miał nadzieję, że się udało i powiedział ze sie nie poddamy - to ja powiedzialam ze dawno sie juz poddalam, i jak mnie przytulił rozbeczałam się znów
reklama
P
patu$ka
Gość
Dziś jeszcze się trzymałam, wczoraj wieczorem jak położyliśmy się spać popłakałam sobie, dziś dopóki mąż nie przyszedł z pracy i powiedział że jemu też smutno bo miał nadzieję, że się udało i powiedział ze sie nie poddamy - to ja powiedzialam ze dawno sie juz poddalam, i jak mnie przytulił rozbeczałam się znów
No to boli jednak,tyle staran nadziei a tu znowu niepowodzenie.
Wiem co czujesz jak tez reagowalm placzem ale sie nie bede poddawac. Musi sie udac w koncu
Podziel się: