reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kurcze szkoda kobietki ze ta wredna @ przyszła:( mi sie chyba niestety tez zbliża... co prawda mielismy zaczac sie starac za 2 miesiace ale jakos pare dni temu chyba 3 razy poprzytulałam sie z mezem złoscił się ze nie zeszłam z niego hehe:) no cóz mogłaby być jakas mała niespodzianka... ale cos od 2 dni mnie podbrzusze pobolewa wiec pewnie@ idzie:/

tak @ dziś rozhulała się na dobre, przez dwa dni były tylko plamienia mąż mnie pocieszał że to może te pęcherzyki z prawego jajnika dały znać o sobie, a dziś ledwo co mogę z łóżka wstać, leje się ze mnie jakby kaczkę zaszlachtował, do tego ostry ból jajnika lewego tak jakby miało mi rozsadzało go :-:)-( masakra leki przeciw bólowe pomagają tylko na 30 min :(

tak @ dziś rozhulała się na dobre, przez dwa dni były tylko plamienia mąż mnie pocieszał że to może te pęcherzyki z prawego jajnika dały znać o sobie, a dziś ledwo co mogę z łóżka wstać, leje się ze mnie jakby kaczkę zaszlachtował, do tego ostry ból jajnika lewego tak jakby miało mi rozsadzało go :-:)-( masakra leki przeciw bólowe pomagają tylko na 30 min :(

kochana ja co miesiac mam takie bolesne miesiaczki:(

ja tak mialam w niedziele i poniedzialek.OKazalos ie ze poronilam samoistnie wczesna ciaze. Takz emoze wybierz sie z tym do lekarza.

ja tak mialam w niedziele i poniedzialek.OKazalos ie ze poronilam samoistnie wczesna ciaze. Takz emoze wybierz sie z tym do lekarza.
o matko weź mnie nie strasz :no: buu ... nie miałam takiej bolesnej miesiączki od wieków jak zaczełam brać leki anty bo za młodu miałam straszne wylewne @ i bolesne, a teraz to tak jakby nie dołem brzuch bolał tylko kół niemiłosiernie jajnik lewy, taki ból że mnie budził co chwila rano ... :-( jak skączy mi się okres to chyba zadzwonie do gina na wizyte sie umówie...

Dziś jeszcze się trzymałam, wczoraj wieczorem jak położyliśmy się spać popłakałam sobie, dziś dopóki mąż nie przyszedł z pracy i powiedział że jemu też smutno bo miał nadzieję, że się udało i powiedział ze sie nie poddamy - to ja powiedzialam ze dawno sie juz poddalam, i jak mnie przytulił rozbeczałam się znów :(

reklama
Dziś jeszcze się trzymałam, wczoraj wieczorem jak położyliśmy się spać popłakałam sobie, dziś dopóki mąż nie przyszedł z pracy i powiedział że jemu też smutno bo miał nadzieję, że się udało i powiedział ze sie nie poddamy - to ja powiedzialam ze dawno sie juz poddalam, i jak mnie przytulił rozbeczałam się znów :(

No to boli jednak,tyle staran nadziei a tu znowu niepowodzenie.
Wiem co czujesz jak tez reagowalm placzem ale sie nie bede poddawac. Musi sie udac w koncu

Do góry