reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
super Pyscek, gratulacje!!! witaj w gronie magazynierów :rofl2:

patuśka niezły z Ciebie hodowca! :-D

no ja niestety nie mam się czym pochwalić...

Ostatnia edycja:
patuśka no gratulacje kochana piękne pęcherzyki to teraz do działa bierz męża w obroty :tak:
karola jak to nie masz się czym pochwalić ??? oczywiście że możesz ! masz ducha walki o dzidzie więc tym się chwal :-D

patuska pyscku super wiesci a ja sie ciesze ze bedzie ta refundacja ivf tylko zebysmy sie zakwalifikowali pod koniec kwietnia jedziemy do invimedu sprawdzic nasze dokumenty i ogolnie zbadac sie
a na pocztaku kwietnia badam amh

Ja tez sie ciesze ze bedzie ta refundacja. Moze ja nie bede musiala skorzystac z tego,ale jestem za IV bo to jedyna szanasa dla ludzi niemajacych szans na naturals. Ale bardzo denerwuje mnie postwa niektorych politykow i kosciola. Mimo ze jestem katoliczka i w ogole ale dla mnie IV to tez sposob na poczecie,ale to co glosi kosciol przechodzi wszystko. No coz taki kraj taka wiara. Kazda dobra na swoj sposob. Mam nadzieje ze to bedzie zwiekszona szansa dla tych ktorych nie stac wydac od razu 10 tys na IV np.

reklama
Do góry