reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek
No pięknie :) i widzisz, już nawet płeć znasz :)))

Ja ciągle nie wiem czy będzie chłopak czy dziewczyna, najbliższa szansa za miesiąc na jakieś wieści ;)

pyscku i co teraz leki odstawilas czy jak to wyglada?

dziś ostatni dzień brania leków tak jak kazał gin, i nie wiem co dalej, czekam nie wiem na co na @ a może na fasolkę ... dałam sobie czas jeżeli okres nie przyjdzie to powtórzę test w święta lub przed świętami ... a jak okres przyjdzie to poczekam aż minie i umawiam się na spotkanie z ginem w klinice wtedy zobaczymy co dalej i jak dalej mnie pokieruje ...

Pyscek
No pięknie :) i widzisz, już nawet płeć znasz :)))

Ja ciągle nie wiem czy będzie chłopak czy dziewczyna, najbliższa szansa za miesiąc na jakieś wieści ;)
no nie ukrywam, że sen związany z "naszym" dzieckiem jest już kilkakrotnie mi się powtarza zgadza zawsze się ta sama płeć czyli chłopczyk, tylko dziwnie bo od czasu do czasu mi się śni a nigdy w tym samym wieku tzn najpierw śnił mi się jako noworodek potem większy i teraz ok roczku ... nie wiem o co chodzi ...

Trzymam kciuki abyś jak najszybciej dowiedziała się płci dziecka :) a może przyśni Ci się niebawem a potem tylko gin potwierdzi Wam płeć :)

kwiatuszku narazie nie mam co robić bety, ponieważ test też by nie wyszedł nawet jakby się udało bo jestem przed terminem @ zastanawia mnie tylko dlaczego kazał mi zrobić test przed @ ...

Test Ci pewnie nie wyjdzie. Chyba,że masz test wykrywający stężenie 10, a nie standardowo 25. Beta pokaże od razu, a podwaja się co dwa dni. Więc może zrób lepiej, taniej wyjdzie niż miliard sikańców :)

Magda robiłam test o czułości 10 i nic nie pokazuje, bety nie bede robić bo nie ma po co, jeśli ciąża jest to wole się dowiedzieć na wizycie u lekarza i być pewna 100 % że jestem w ciąży i wszystko jest z nią wporzadku ...
nie na moje nerwy jest beta - może dlatego że się zraziłam po pierwszej robionej.

reklama
A ja właśnie wolę betę - nie zastanawiam się, nie sikam co dwa dni etc, robię krew i wiem już o co chodzi :) Kto co lubi. W każdym razie trzymam kciuki!!!

Do góry