reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
pyscku i co teraz leki odstawilas czy jak to wyglada?
Pyscek
:)
pyscku i co teraz leki odstawilas czy jak to wyglada?
dziś ostatni dzień brania leków tak jak kazał gin, i nie wiem co dalej, czekam nie wiem na co na @ a może na fasolkę ... dałam sobie czas jeżeli okres nie przyjdzie to powtórzę test w święta lub przed świętami ... a jak okres przyjdzie to poczekam aż minie i umawiam się na spotkanie z ginem w klinice wtedy zobaczymy co dalej i jak dalej mnie pokieruje ...
no nie ukrywam, że sen związany z "naszym" dzieckiem jest już kilkakrotnie mi się powtarza zgadza zawsze się ta sama płeć czyli chłopczyk, tylko dziwnie bo od czasu do czasu mi się śni a nigdy w tym samym wieku tzn najpierw śnił mi się jako noworodek potem większy i teraz ok roczku ... nie wiem o co chodzi ...Pyscek
No pięknie i widzisz, już nawet płeć znasz ))
Ja ciągle nie wiem czy będzie chłopak czy dziewczyna, najbliższa szansa za miesiąc na jakieś wieści
Trzymam kciuki abyś jak najszybciej dowiedziała się płci dziecka a może przyśni Ci się niebawem a potem tylko gin potwierdzi Wam płeć
kwiatuszekq20
pyscku a moze lepiej betke wiesz ze sikance to nie zawsze daja 100%
Pyscek
kwiatuszku narazie nie mam co robić bety, ponieważ test też by nie wyszedł nawet jakby się udało bo jestem przed terminem @ zastanawia mnie tylko dlaczego kazał mi zrobić test przed @ ...
kwiatuszekq20
a u mnie znow brudzenie jutro bedzie wynik progesteronu
Pyscek
Magda robiłam test o czułości 10 i nic nie pokazuje, bety nie bede robić bo nie ma po co, jeśli ciąża jest to wole się dowiedzieć na wizycie u lekarza i być pewna 100 % że jestem w ciąży i wszystko jest z nią wporzadku ...
nie na moje nerwy jest beta - może dlatego że się zraziłam po pierwszej robionej.
nie na moje nerwy jest beta - może dlatego że się zraziłam po pierwszej robionej.
reklama
Podziel się: